To spletno mesto uporablja piškotke.
Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

1. skrivnost uspeha na internetu: Prodajajte tudi tistim, ki vas že poznajo.

Največji strošek podjetja pravzaprav predstavlja pridobivanje novih strank. Zato je dobiček, ki ga imate s stranko, ki ste jo pridobili nazadnje, manjši, kot je lahko.
Bolj zanimivo postane šele, ko tej stranki prodamo drugi, tretji ali četrti produkt ali storitev, saj v tem primeru stroškov ni, ker je to dejansko že naša lojalna stranka. Ta tudi ve, da ste kvalitetni in zanesljivi.

Taka stranka vas bo tudi priporočila prijateljem in znancem.
Torej edini strošek, ki je ob tem dejansko nastal, je samo tisti prvi, ko smo to stranko pridobivali. Vse ostalo je čisti dobiček.
Stranke, ki ponavljajo nakup pri nas, so naše zlato. Z njimi je potrebno delati v rokavicah, saj so tudi oni tisti, ki širijo glas o nas. A po drugi strani bodo za vaš produkt pripravljeni plačati tudi več kot pri konkurenci, ker zaupajo vam in nobenemu drugemu.
Največji zaslužek lahko torej pričakujete na vaših že obstoječih strankah. V kolikor jih boste redno obveščali o novi ponudbi in akcijah, bodo prej ali slej nekaj od tega tudi kupili. Zaupajo vam že, na vas pa je, da to iskoristite, seveda v pozitivne namene in to je ponuditi jim izdelek ali storitev za katere veste, da bodo imeli od njih neko korist.

se nadaljuje…

Copyright © 2020 Spletnik . Vse pravice pridržane