Kaj imajo takega, česar mi nimamo?

spletni-milijonarji

Milijonar je oseba, čigar posel ali osebno bogastvo dosega 1 mio enot neke valute. Lahko je tudi oseba, čigar prihranki na banki dosegajo isto ali večje število. Odvisno je seveda od valute. V časih galopirajoče inflacije, so bili nekoč vsi milijonarji, danes pa je na srečo malo drugače.
Z dejstvom, da je nekdo milijonar (če gledamo recimo evre), se zavedamo da s tem pride tudi luksuz. Luksuz pa je tisto kar nas asociira na besedo milijonar. In prav vsota milijon, je največkrat omenjana kot nek cilj. Za ene dosegljiv in za druge le pobožna želja.

Trenutno, je na svetu preko 15.7 mio ljudi, ki se imajo za milionarje. (Kaj če bi mi vsak od njih dal po 10 centov…..). Multi-milijonarjev je manj, saj že sama predpona (multi) pove, da imajo vsaj 2 mio ali več denarja.

Internetni multi-milionarji so multi-milijonarji, ki so svoje bogastvo ustvarili s pomočjo interneta.

Vsi, ki so svoje milijone zaslužili s pomočjo interneta imajo odlično spletno stran ali trgovino, ki je vrhunsko optimizirana in svojim uporabnikom nudijo popolno uporabniško izkušnjo na vseh napravah. Samo poglejte Amazon, Ebay, Facebook, Snapchat, …

Vsi se zavedajo kako pomembno je spletno oglaševanje in vanj vlagajo ogromno svoji sredstev. Saj vem, kaj boste rekli, oni imajo in lahko. Je že res, a vseeno, tudi oni so bili nekoč na začetku.

No, in med njimi lahko najdemo neke skupne točke, ki se jih lahko drži vsak, ki si želi, vsaj enkrat v življenju doseči milijon in uživati v luksuzu….Torej:

Prva lastnost internetnih Multimilijonarjev:

Internetni multi-milijonarji se še vedno učijo! Ne igrajo „slepih miši“, temveč vedno prevzemajo odgovornost za dejanja, ki so kdaj lahko tudi napačna. Torej, če se spotaknejo, se spotaknejo naprej in si tako zapomnijo, da morajo gledati tudi kod hodijo.


Druga
lastnost internetnih Multi-milijonarjev:

Internetni multi-milionarji so odločni! Odločajo se hitro, odločitve pa spreminjajo zelo počasi in premišljeno.


Tretja
lastnost internetnih Multimilijonarjev:

Internetni multi-milijonarji zaupajo svojemu instinktu. Čeprav stalno upoštevajo tudi druge, npr. mentorje, sodelavce, konkurente in kupce, se več ali manj zanašajo predvsem na njihovo lastno intuicijo.


Četrta
lastnost internetnih Multimilijonarjev:

Internetni multi-milionarji so osredotočeni na eno stvar. Motnje v koncentraciji so namreč lahko recept za katastrofo.


Peta
lastnost internetnih Multimilijonarjev:

Internetni multi-milionarji se zavedajo spletnega marketinga. Vedo, da je marketing njihov ključ do uspeha. So mojstri marketinga, torej so opravili izpit….Uspeli so v življenju!


Šesta
lastnost internetnih Multimilijonarjev:

Internetni multi-milionarji so predani stalnemu izobraževanju. Zavedajo se, da se tehnologija in miselnost kupcev stalno spreminjata, da se odkrivajo nove stvari, in da je v znanju moč. Tudi izkušnje so izobrazba.


Sedma
lastnost internetnih Multimilijonarjev:

Internetni multi-milionarji se ne bojijo svojih napak in kritik. Ponavadi se stvari izboljšujejo šele takrat, ko vidimo da več ne delujejo. Da stvari ne delujejo tako kot je potrebno, jih morajo kdaj pa kdaj spomniti drugi, saj tisti na stvari gledajo iz drugačne perspektive. Torej…Naj vas kritizirajo!


Osma
lastnost internetnih Multimilijonarjev:

Internetni multi-milionarji znajo z vsem s čimer se srečujejo v življenju. Vedo, da je uspeh „timski šport“ in oni so odlični timski igralci. Njihova konkurenca so ponavadi njihovi nasprotniki.


Deveta
lastnost internetnih Multimilijonarjev:

Internetni multi-milionarji so konstantno v akciji. So namreč v takšni kondiciji, da stvari, ki jih ponavadi ljudje počnejo občasno, oni delajo vsak dan in jim je to najmanjši problem.


Deseta
lastnost internetnih Multimilijonarjev:

Internetni multi-milionarji so perfekcionisti. Ne samo, da „vodijo svojo igro“, temveč si tudi vzamejo čas, da se „pripravijo na svojo igro“ za izbrani trg. Vedno bodo naredili še korak več.

 

Začni svoj posel na spletu in bodi kot milijonar.

P.S. vse se začne z izdelavo spletne strani ali trgovine.

Deli s prijateljiShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+Email this to someone