3 najboljši načini za povečanje iskanosti

Dec 9, 2007

Spletna stran je prvi korak do uspešnega posla na internetu. Toda brez obiska je spletna stran neuporabna. Pomanjkanje obiskovalcev na spletni strani je glavni razlog za propad posla. Dejstvo je, da brez obiska ni upanja, brez upanja pa ni strank.
Obstaja veliko načinov, kako povečati obisk vaše spletne strani. Nekatere metode so brezplačne, druge pa je treba plačati. Če boste sledili le eni metodi in jo uspešno uporabili, bo vaša spletna stran kmalu polna obiskovalcev.

1. ČLANKI
Uporabljajte članke, kot je ta, ki ga berete. Članki so ena najbolj dobičkonosih možnosti, kako privabiti obiskovalce. Odlični so zato, ker bralec med prebiranjem vašega članka dobi dober vtis o vas in občutek, da lahko nekaj ponudite. Ob koncu lahko klikne na povezavo do vaše spletne strani. Takšen obiskovalec je zelo zaželjen. Stvar je zelo preprosta, napišite članek in ga objavite v bazi člankov na to temo. Obiskovalci bodo tako zlahka naleteli na vaš članek.
2. SPOROČILA ZA MEDIJE
Uporabljajte brezplačna sporočila za medije. Sam imam zelo rad to metodo, saj je zelo podobna uporabi člankov. Preprosto napišite sporočilo in ga pošljite tiskovni agenciji, ki jih objavlja.
3. FORUMI
Forumi so zelo uporabni, če želite pridobiti točno določene obiskovalce. Ljudje, ki berejo vaše objave, lažje dobijo vtis o tem kdo ste, nato pa kliknejo na vašo spletno stran. V iskalnik vpišite ključno besedo in poiščite forume, ki se navezujejo na temo vaše spletne strani. Vpišite se in načnite novo temo, vaša objava pa naj vključuje tudi vašo spletno stran, tako da jo lahko obiskovalci kliknejo.
To so trije najboljši načini, kako lahko na svojo stran privabite obiskovalce. Uporabite le enega izmed njih ali pa kar vse tri in videli boste, kaj se bo zgodilo. Prepričan sem, da vam bo všeč.

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.