3. skrivnost uspeha na internetu

Maj 18, 2011
Maj 18, 2011

V bistvu se ta skrivnost nanaša na vsak uspešen posel. In lahko rečemo, da je marketing gonilna sila vsakega uspešnega posla. Ti tudi propadajo, več ali manj zaradi tega, ker nimajo dovolj kupcev, ki bi kupovali produkt ali storitev po cenah, ki prinašajo dobiček.
Kot lastnik posla ste potemtakem tudi direktor marketinga v vašem podjetju. To pomeni, da je vaš čas predragocen, da bi ga trošili za stvari, ki to niso. V kolikor načrt marketinga ni izdelan, je celo bolje, da prenehate s poslom, saj boste potemtakem preveč časa porabili na opravilih, ki bi jih za vas lahko opravili drugi.
To pa je ta tretja skrivnost. S spletno stranjo in samodejnim e-mailing odzivnikom lahko marsikatero opravilo prepustite avtomatiki, ki za vas lahko opravi veliko več kot katerikoli zaposleni delavec.
Spletna stran se namreč nikoli ne pritožuje, ker mora delati 24 ur na dan in 365 dni na leto. Poleg tega ni sitna, ni lačna, nikoli ne gre na počitnice, nikoli se ne pogovarja po telefonu in nikoli ne gre na bolniško. Zato si tudi zasluži biti lepa in kvalitetna.
Vse to vam omogoči več časa na razpolago za pravi posel, ki prinaša denar.
Da, to je ta tretja skrivnost orodja Spletnik. Imejte ga, izdelajte si takšno spletno stran, da boste lahko nemudoma poteptali konkurenco.
Uspešen menedžer ni nikoli zadovoljen s svojo spletno stranjo, zato še posebej menimo, da je Spletnik pravo orodje.
S tem mislimo, da boste vedno znova prihajali na dan z novimi idejami in novimi načini, kako jih realizirati, še posebej, ko boste še malo bolje spoznali kakšne priložnosti zaslužka vam ponuja orodje Spletnik.
Z njim lahko izdelate spletno stran podnevi, ponoči, kadarkoli in od koderkoli, torej še, ko je ideja sveža.
Pozabite na dni čakanja na vašega izdelovalca spletne strani. In še posebej na prikrite stroške, ki so vedno prišli na plano šele takrat, ko ste res nekaj potrebovali.

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.