6 razlogov, zakaj je Google+ boljši

Avg 30, 2011
Avg 30, 2011

Google+ je nov družbeni medij, ki bi mu lahko pazljivo rekli »hit«. Zadnji podatki pravijo, da ima 25 milijonov obiskovalcev ter je najhitrejše rastoče družbeno omrežje doslej.

Vendar če pogledate na Google+, boste hitro ugotovili, da Google+ še niso posvojili vsakdanji uporabniki spleta, temveč je še vedno igrišče za spletne navdušence.
To pa je tudi prvi izziv za Google+, kako prepričati splošne uporabnike, da preživijo čim več časa na Google+. Kako pa bo Google napravil ta korak, ostaja uganka. Namreč Google+ je zagotovo bolj zabaven za uporabo kot družbeni mediji tekmecev, vendar izpostaviti ključne prednosti je kar težko.
Konec koncev so si glavne komponente družbenih omrežij zelo podobne. Objavite post, video, linke, fotografije z vašega telefona ali računalnika, tako da jih lahko vidijo tudi vaši prijatelji.
Poglejmo si, kaj so prednosti Google+?
Krogi
Podobno kot na Facebooku lahko tvorite sezname ljudi glede na vaše želje. Na podlagi različnih krogov lahko različnim skupinam ljudem predstvite različne objave in vsebine. Twitter vam omogoča, da sledite kogarkoli, medtem ko je pri Facebooku za dostop podatkov potrebna potrditev.
Boljše poslovno izhodišče


Google razume svoje uporabnike, ki si v večini primerov utrgajo čas od službe, da naredijo hiter pregled družbenih medijev med delovnikom. Google+ vam omogoča, da ohranite svojo profesionalnost, saj lahko istočasno dostopate tudi do svojega koledarja in dokumentov kot do družbenega omrežja. Gre za odličen način povezovanja družbenega in profesionalnega povezovanja na socialnih medijih.
Odlična kvaliteta fotografij

Fotografije in videi so najbolj popularne vsebine na družbenih medijih, dajajo jim težo in pomen. Vendar pri ogromni količini uporabnikov in fotografij potrebujemo veliko zanesljivih strežnikov. Kljub temu še vedno pride do zmanjšanja resolucije med nalaganjem, vendar ne pri Google+. Omogoča vam različne načine upravljanja fotografij in vpogled v različnih velikostih.
Personaliziran izgled


Na Google+ za razliko od drugih družbenih medijev lahko personalizirate izgled platforme. Lahko spremenite organizacijo in postavitev ter barvo glede na vaše preference.
Vaša zasebnost je varna

Na spletu preži vrsto nevarnosti na nas in naše računalnike od nadlegovanja na spletu, virusov do spletnega kriminala. S pomočjo Google+ aplikacije, ki vas vsakič, ko vas nekdo doda v svoj krog obvesti o tem, boste varni. Vsak trenutek se boste namreč zavedali, kdo lahko vidi vaše objave, fotografije linke ter videe in s kom jih delite.
Fan strani za podjetja
Fan strani za podjetja imajo na Google+ boljše izhodišče kot na Facebooku. Predvsem zaradi tega, ker se za Google+ skriva najmočnejši iskalnik. Na podlagi tega bo analitika in možnost merjenja uspeha vaše komunikacije in vlaganj boljša. Ni oglasov – pozornost je zgolj na vas. Imate več možnosti prilagajanja in adaptiranja platforme v svojo prid.
Naj vas ne povozi čas. Poskrbite za prepoznavnost vašega podjetja družbenih medijih. Nimate časa, znanja, volje ali energije? Obrnite se na spletno agencijo Spletnik in poskrbeli bomo za vaš preboj.
Spletnik

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.