Berljive e-novice

Feb 24, 2012
Feb 24, 2012

E-novice so odlično orodje za stalno komunikacijo z vašimi tako potencialnimi kot bodočimi strankami. A hitro se lahko zgodi, da e-novice pristanejo v košu »spam«. In kako se temu izogniti? Nič lažjega kot to, če boste le prebrali članek do konca.
1. Naj bo zabavno!
Newsletter - E-noviceNihče si ne bo vzel časa za dolgočasen članek, ki je poleg vsega še neskončno dolg.  Vaši bralci si želijo, da jim ponudite rešitev za njihov problem, seveda zavit v lep papir, da je branje zabavno. No, pa to ravno ne pomeni, da bodo vaše e-novice velika šala, le na zabaven način boste podali nasvete in trike, ki jih poznate. V pisanje vključite sebe, povejte kakšno zabavno zgodbo iz svojega življenja in sigurno si boste pridobili kakšnega bralca več. Vsebina naj bo povezana z vašo panogo, vsebina pa naj bo zanimiva za vašo ciljno publiko.
2. 60-30-10
Ne, ne bom govorila o merah na telesu, ste se že ustrašili, kajne? 🙂 Vaše e-novice naj vsebujejo:
– 60% vsebine naj bo podane na zabaven in sproščen način
– 30% vsebine namenite izobraževanju vaših bralcev
– Le 10% vsebine pa namenite prodaje – prodaja naj bo vključena diskretno, nihče noče ga posiljujete z novo ponudbo ali staro zalogo.
Kar pomislite nase, ko berete e-novice svoje konkurence.
3. Vključite aktualno ponudbo
In če ste pozorno prebrali zgornji članek, potem to storite premišljeno. Če vsebino za e-novice piše več ljudi, se zmenit za rdečo nit vsebine. Če pa imate pred vrati nov izdelek, ki bi ga radi čim hitreje in čim bolj učinkovito predstavili bodočim kupcem, vsebino namenite izdelku. In seveda pri vsem tem upoštevajte pravila, ki sem vam jih danes napisala.
Bistvo vsakih e-novic je obveščanje in komuniciranje. Komuniciranje z vašim ciljnimi kupci, ki bi jih radi obdržali. Torej vsakič znova vnesite v vsebino tudi delček sebe, da bo sama predstavitev čim bolj osebna. Vključite tudi lahko video izjavo vaše zadovoljne stranke, pisno izjavo vašega dedka, ki je navdušen nad vašim izdelkom/storitvijo.
Da pa bo pošiljanje e-novci lažje, vam brezplačno omogočimo uporabo našega newsletter orodja, ki je pomagal že mnogim. Tudi sama sem ga že preizkusila, pa vam lahko rečem, da ni lažjega kot to. Z gmail računa sem uvozila želene kontakte, zbrala grafično predlogo (kljub temu, da sem zbirčna jih je kar nekaj prišlo v ožji izbor) napisala vsebino in poslala. Nato pa sem lahko tudi točno spremljala kdo je moje sporočilo odprl, kdo se je odjavil od prejemanja novic… Torej, vse kar potrebujete za učinkovito pošiljanje e-novic najdete pri nas. In če imate do 100 prejemnikov, lahko orodje uporabljate popolnoma brezplačno!
Če si želite brati e-novice izkušenih, se prijavite na ubijalski e-mail marketing. Prijavo najdete na dnu strani.
Vas zanima več? Lahko nam pišete na info@spletnik.si ali pa nas pokličete na 01 600 99 30.
Mi smo tu za vas!
Andreja Ogrinc

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.