[E-priročnik] Kako izdelati spletno stran prilagojeno mobilnim napravam?

Jun 30, 2015
Jun 30, 2015

Ne glede na to na kakšen način vaši obiskovalci dostopajo do vaše spletne strani: preko stacionarnega računalnika, prenosnika, tablice, pametnega telefona ali pametne televizije, mora biti vaš cilj venomer ta, da jim omogočite enako kvalitetno uporabniško izkušnjo.
Za dobro uporabniško izkušnjo vam bodo uporabniki vedno hvaležni in v njihovi zavesti se bo avtomatsko ustvarila pozitivna asociacija z vašim podjetjem in vašo blagovno znamko.
web-templates-mobile-devices_23-2147493848Glede na to, da statistični podatki kažejo, da vedno več uporabnikov do spleta dostopa preko svojih pametnih naprav, boste za dobro uporabniško izkušnjo ogromno naredili, če boste svojo spletno stran prilagodili za mobilne naprave.
21. aprila 2015 je Google v veljavo dal nov algoritem, ki kriterij za mobilno prijazne spletne strani upošteva pri rangiranju spletne strani med iskalnimi zadetki. Iz perspektive SEO je situacija precej preprosta: če želite da je vaša spletna stran vidna in dostopna na spletu, morate poskrbeti, da bo mobilno prijazna.

Ali je vaša spletna stran prijazna mobilnim napravam?

Bi jo Google pozitivno ocenil in temu primerno rangiral ali bi dobili negativne točke in se bo vaša spletna stran pomaknila za nekaj mest navzdol med iskalnimi rezultati?
V našem e-priročniku, ki si ga lahko prenesete brezplačno, lahko preverite ali je vaša spletna stran prilagojena za mobilne naprave po standardih Googla, se podučite o tem kateri tipi spletnih strani kvalificirajo kot mobilno prijazni ter se naučite iz naših optimizacijskih nasvetov ustvariti uporabniku prijetno in iskalnikom optimizirano mobilno izkušnjo.
E-piročnik si lahko prenesete brezplačno na tej povezavi >>
Veliko uspeha vam želimo.
Ekipa Spletnik

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.