Iskanje pravega orodja za izdelavo spletne strani za moje podjetje

Dec 9, 2007
Dec 9, 2007

Začenjate nov posel na internetu? Si želite izdelati spletno stran, ki bo profesionalna in prepoznavna. Poleg tega pa bi radi tudi, da bi jo obiskovalci interneta hitro našli? Poiskati je potrebno pravo orodje, ki vam bo v pomoč pri razvoju spletne strani, ki bo predstavila vas in vaš posel.

Zakaj sploh uporabiti orodje? Uporaba orodja za izdelavo spletnih strani, kot je na primer Spletnik, vam prihrani ogromno denarja. Orodje je izdelano tako, da avtomatično v nekaj sekundah opravi to, za kar bi programer porabil nekaj ur. Je zelo enostavno za uporabo in v nekaj korakih si lahko z njim ustvarite prisotnost na internetu. Pri tem seveda ni potrebno znanje programerja.
Ko izbirate profesionalno orodje za izdelavo spletne strani, imejte v mislih to, da mora vsebovati vse za spletno stran pomembne lastnosti. Torej imeti mora:


Domeno in gostovanje –
Ali imate ob orodju tudi gostovanje in domeno? Preverite, če je potrebno oboje naročiti posebej. Ponavadi so tovrstna boljša orodja on-line orodja, kar pomeni, da ima orodje že tudi vključeno gostovanje. V primeru, da boste najeli vse posebej vas to lahko na daljši rok pride neprimerno dražje.

Newsletter, avtomatski poštni odzivnik in področje za sporočila – Če mislite prodajati produkte ali storitve preko spletne strani, imate v mislih tudi način kako komunicirati s kupci. To lahko naredite na več načinov. Izdelajte newsletter (email) za klic k nakupu s popusti, uporabite avtomatski poštni odzivnik za hiter odgovor na povpraševanje kupca ali naročila, ali pa jim omogočite, da izrszijo svoje mnenje v področjih za sporočila, kot so obrazci, ankete, forumi ali blog. Profesionalno orodje za izdelavo spletne strani, kot je na primer Spletnik, vam to omogoča.

Kataloge in kupone –
Fizično najverjetneje že imate katalog produktov ali storitev, ki ga lahko pošljete potencialnim strankam. Mar ne bi bilo bolje, da jih objavite tudi na internetu? Izberite profesionalno orodje za izdelavo spletnih strani, ki vam lahko omogoči, da objavite on-line trgovino na internetu takoj. In če želite še posebej impresionirati stranke, vključite še kakšen kupon, z dodatnimi popusti. Stranke bodo spoštovale vašo skrb za njihov prihranek, še posebej, če se bo ta pokazal za očitnega.

Nakupovalni voziček –
Če je nekdo zainetresiran za produkt na vaši spletni strani, boste morali imeti »nakupovalni voziček«, da vanj lahko položi izbrano. To ponavadi ni element tovrstnih orodij, ker zahteva dodatno programiranje, ga je pa možno integrirati preko HTML kode. V primeru Spletnika je tako. Po drugi strani, če želite imeti spletno stran, kjer naj bi imela funkcijo on-line trgovine z večjo paleto izdelkov ali storitev, potem raje izberite spletno trgovino, ki je samostoječa rešitev in kot taka najboljša.

Grafične dizajne in galerije slik –
večina orodij za izdelavo spletnih strani ima predpripravljene garfične dizajne, ki jih lahko uporabite kot osnovo. Kakorkoli, zelo dobra orodja bodo imela na izbiro več kot le nekaj dizajnov. Iščite takega, ki ima več kot 200 različnih dizajnov in poleg tega tudi galerijo slik, ki jih lahko dodajate posebej. Več kot je dizajnov in slik na izbiro, lažje boste uresničili svojo idejo.

24/7 tehnično podporo –
Najbolj pomembno, ko začenjate on-line posel je, da imate vedno možnost nekoga poklicati v primeru, da imate težave. Tega se zaveste šele, ko dejansko pride do situacije. Preverite če z orodjem dobite tudi tehnično podporo.
Pri Spletniku imate na voljo brezplačno tehnično podporo 24/7 preko brezplačnega telefona, emaila ali bloga. Ob tem si lahko pomagate tudi s
Spletnikovo učilnico, kjer najdete odgovore na 99% vprašanj.

Če boste zgoraj omenjene lastnosti imeli v mislih, medtem ko boste izbirali spletno orodje za izdelavo lastne spletne strani, ni dvoma, da boste izbrali pravega.
Preizkušajte Spletnik 14 dni brezplačno

V sodelovanju z Data d.o.o. 2.JPG

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.