Izdelava dobičkonosne spletne strani

Dec 18, 2014
Dec 18, 2014

V e-priročniku boste odkrili nasvete in uporabne predloge, ki vam bodo pomagali narediti vašo spletno stran zanimivo za vaše obiskovalce, tako da se bodo k vam z veseljem vračali po še! Naučili se boste ustvariti ter razporediti vsebino vaše spletne strani, vzdrževati spletno stran in s tem tudi gojiti odnos do svojih obiskovalcev, tržiti spletno stran in jo s tem napraviti še bolj popularno in najbolj pomembno: kako na koncu vaše obiskovalce pretvoriti tudi v vaše stranke.
izdelava dobičkonosne spletne straniVsebina priročnika je sestavljena iz 5 poglavitnih skrivnosti, ki vam bodo pomagale razumeti celoten proces izdelave spletne strani iz nič v stroj, ki vam bo prinašal stranke in dobiček.
Začeli bomo pri skrivnosti št. 1: izbira tematike za vašo spletno stran. Tukaj se bomo naslonili na to kdo so vaši obiskovalci in kaj njih privablja. Pomagali vam bomo točneje izbrati tematiko in vsebino za vašo spletno stran, ki bo ustrezala tako vam kot tudi vašim obiskovalcem. Naučili se bomo vsebino pravilno razporediti po pomembnosti ter ustvariti navigacijo, ki bo obiskovalcem omogočila, da do želene vsebine hitro dostopajo.
Nadaljevali bomo s skrivnostjo št. 2: izdelava in priprava vsebine za vašo spletno stran. Naučili se bomo ločiti zrnje od pleveli, se znebiti odvečnih besed in uporabljati tiste besede, ki jih vaši obiskovalci razumejo. Vsebino bomo ločili na smiselna področja, jih tako poimenovali, dali obiskovalcem takoj vedeti kaj bodo našli na vaši spletni strani in vstopno stran izdelati s kažipoti, ki bodo obiskovalca hitro angažirali.
Skrivnost št. 3 je bolje tehničnega pomena: registracija domene, ki najbolj ustreza vaši dejavnosti. Pogledali si bomo poslovne in osebne razlog za zakup domene ter se naučili upoštevati pravil dobre prakse pri izbiri domene.
Skrivnost št. 4 je še bolj tehnične narave: kako bo vaša spletna stran dobro obiskana in indeksirana s strani spletnih pajkov. Tukaj se bomo naučili zadovoljiti tudi spletne iskalnike, da bodo vašo spletno stran z veseljem prikazali obiskovalcem v iskalnih rezultatih.
Na koncu pa si bomo ogledali še skrivnost št. 5: kako vzpostavite in negujete odnos z obiskovalci. Naučili se jih bomo angažirati tako, da bodo vaši obiskovalci sodelovali tudi v razvoju vašega posla. Pogledali si bomo osnove spletnega marketinga, ki vam bo odprl svet v to, kako spletno stran oživeti v vaš prid in zadovoljstvo vaših obiskovalcev.
Ekipa Spletnik

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.