Izdelava spletne trgovine za 300€ ali za 1299€

Danes bomo govorili o cenah spletne trgovine – na kaj morate biti pozorni pri izbiri ponudnika, kakšne stroške lahko spletna trgovina prinese v nadaljevanju, kakšen proračun je potrebno nameniti za profesionalno spletno trgovino. Če so pred leti spletne trgovine postavljali le profesionalni programerji, jo danes z predlogami in video vodiči lahko za cca. 300€ izdela praktično vsak – pa je to res najcenejša naložba v spletno trgovino?

Izdelava spletne trgovine za 300€

spletna trgoivna in e-noviceKo govorimo o izdelavi spletne trgovine za 300€, govorimo na prvi pogled o izjemno poceni izdelavi spletne trgovine. Zavedati se moramo, da prodaja preko spleta ni mačji kašelj – nakup predloge na spletu, prilagoditev dizajna glede na panogo, vnos in konfiguracija izdelkov, vnos vsebine, nastavitve plačilnih pogojev, nastavitve modulov (ki so med sabo kompatibilni) ter objava spletne trgovine na domeni lahko profesionalcu, ki se s tem ukvarja že leta, vzame od 2-5 dni. Naredimo praktični izračun: izdelava spletne trgovine 300€, 70€ predloge, cca. 100€ dodatni moduli, pa smo na številki 130€. Če predpostavljamo, da programer spletno trgovino za 300€ izdeluje 3 dni (kar je izjemno hitro), si lahko mislite kako profesionalen produkt boste za to dobili in koliko vam bo v okviru tega nudene podpore v nadaljevanju – NIČ, če le vaš izvajalec ni pripravljen iti v minus. Kaj ko moduli med sabo ne bodo več kompatibilni? Na koga se boste obrnili, ko bo treba spletno trgovino posodobiti?

Na tej točki se morate vprašati, ali boste zadovoljni z izdelavo spletne trgovine za 300€, narejena po liniji minimalnega odpora in v nadaljevanju plačali še 400€ za uredniške in programerske storitve (1h programerskih storitev v povprečju stane 40€)? Večina podjetij v roku enega leta ugotovi, da je izdelava spletne trgovine 300€ v resnici za 700€ in da to ni investicija ampak strošek, če se na trgovini ne odvija prodaja.

Na kaj morate biti pozorni pri izdelavi spletne trgovine za 300€:
ne glede na ceno – dizajn mora biti prilagojen za tablice in telefone (odzivna spletna trgovina)
svojega izvajalca vprašajte po nasvetu za spletno prodajo – kaj vpliva na prodajo na spletu, … itd. Če boste deležni odgovora npr. “spletna trgovina bo za 300€ tako dobra, da se bo prodaja takoj začela odvijat”, potem je vaš izvajalec programer, ki vam prodaja mačka v žaklju.

Spletna trgovina za 300€ bo narejena v vnaprej pripravljenem dizajnu, zato izvajalca vprašajte za kakšen dizajn gre. Če bo odgovor “spletno trgovino vam naredimo v unikatnem grafičnem dizajnu”, potem tudi tukaj nekaj smrdi.
Izvajalca vprašajte koliko podpore v nadaljevanju je vključene v spletni trgovini za 300€

Je vaš cilj preko spleta prodajati? Bi bili radi deležni podpore tudi v nadaljevanju?

Izdelava spletne trgovine za 1299€

odzivna spletna trgovina, odzivne spletne trgovinePodjetje, ki bo iskalo izvajalca za “izdelava spletna trgovina 1299€”, po vsej verjetnosti ve kaj pomeni naložba v spletno prodajo. “Izdelava spletne trgovine 300€” ali pa “izdelava spletna trgovina 1299€” je velika razlika – na eni strani izdelava narejena po liniji minimalnega odpora, vnaprej pripravljenim dizajnom, po drugi strani pa je spletna trgovina za 1299€ naložba, za katero se naše stranke odločajo najpogosteje. Pri izdelavi spletne trgovine za 1299€ govorimo o paketu supermarket, o čemer si lahko več preberete na strani “ceniki in paketi”. To je projekt, za katerega izdelamo podroben načrt spletne prodaje v nadaljevanju, preučimo investicijo na dolgi rok, pripravimo dizajn ter ga za našo stranko prilagodimo, vnesemo prve izdelke in naložimo nekje 7 modulov, ki obiskovalcu nove spletne trgovine nudi dobro uporabniško izkušnjo. Taki projekti se pri nas delajo do nekje 21 delovnih dni, saj se zavedamo da gre tu za graditev temelja spletne prodaje.

Če želite izdelati spletno trgovino, ki je sama sebi namen, potem za vas nismo pravi partner. Če pa iščete izvajalca, ki vam bo pomagal pri spletni prodaji, pa nas pokličite na 016009930, nam pišite na [email protected] oziroma izpolnite kontaktni obrazec.

Deli s prijateljiShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+Email this to someone
shop123