To spletno mesto uporablja piškotke.
Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Izdelava spletnih trgovin Opencart

Opencart je odprtokodna platforma za izdelavo spletne trgovine.

Za vzpostavitev vaše Opencart spletne trgovine so na voljo številne predpripravljene in po meri izdelane grafične predloge, enostaven in zmogljiv uredniški sistem poskrbi za vnos vsebin in številne funkcionalnosti za pospeševanje prodaje.

Minimalne zahteve za Opencart:

  • PHP (vsaj 5,2).
  • Curl omogočeno.
  • Baza podatkov (priporočen MySQLi)

opencart-logoTako kot vse odprtokodne platforme, ima tudi Opencart v svetovnem merilu široko bazo razvijalcev in oblikovalcev, ki za platformo razvijajo uporabne in nove rešitve, a je teh v Sloveniji relativno malo. In ravno pomanjkanje izkušenih lokalnih razvijalcev in izdelovalcev spletnih trgovin s platformo Opencart pri nas je glavni razlog, da lokalni trgovci raje posegajo po bolj razširjenih rešitvah in platformah.

Platforma je namreč v prvi vrsti primerna za podjetja, ki imajo s spletnimi tehnologijami že nekaj izkušenj in so vešča nastavitev in strežniških opravil.

Priporočamo vam, da za izdelavo vaše spletne trgovine izberete platformo in izvajalca, ki ima dovolj izkušenj, da bo izdelava vaše nove spletne trgovine potekala po načrtih.

Če vas zanima, katero platformo za izdelavo spletnih trgovin uporabljamo mi, nas pokličite na 080 3339 ali nam pišite na info@spletnik.si in pomagali vam bomo izdelati učinkovito spletno trgovino.

Poganja Spletnik | Vse pravice pridržane © 2017