Kaj so največje prednosti Spletnika

Dec 6, 2007

Preverite kaj so največje prednosti orodja s katerim izdelujemo spletne strani našim naročnikom.

vse.gif

Vse v enem!
SPLETNIK predstavlja “vse-v-enem” spletno rešitev, ki je kombinacija različnih elegantnih dizajnov, kompleta najbolj popularnih spletnih vsebinskih elementov in množice interaktivnih elementov. Vse, kar potrebujete za izdelavo in gostovanje vaše spletne strani je v paketu, ki ponuja hitro izvedbo in zelo enostavno uporabo.

rezulta.gif

Profesionalni rezultati

SPLETNIK elegantni dizajni predstavljajo visoko kvaliteto, stil in impresivni izgled, ki se lahko primerja s predlogami najboljših dizajnerskih agencij. Še več, SPLETNIK zagotavlja, da bosta izgled in format vaše spletne strani ostala enaka tudi v primeru, ko uvažate vsebino iz zunanjih virov. Struktura strani se spreminja z vsako novo dodano vsebino, samodejno in brez tveganja, da se bodo izbrisale povezave, slike ali pa da se bodo pojavile napake, ki so značilne pri lastni produkciji.

enosta.gif Enostaven za uporabo

Izdelava in obdelava s SPLETNIKom je neverjetno enostavna. Ne potrebujete predznanja HTML, JS, CSS, FTP ali posebno nadarjenost za grafično oblikovanje. Dodajanje, menjavanje in osveževanje vsebin je možno z enim samim klikom. SPLETNIK vodilo je “kar vidiš to dobiš”! Urejevalnik je prirejen tako, da bo izdelava spletne strani enostavna, hitra in da boste pri tem še uživali. Z dizajnom, programiranjem in gostovanjem se ukvarja SPLETNIK, Vam pa je potrebno razmišljati le o vsebini in funkcionalnosti. To je naš recept, ki zagotavlja, da boste ponosni na svojo spletno predstavitev.

posta.gif Postanite sam svoj spletni mojster!

Odpovejte se dragim programerjem in njihovim urnim postavkam. Izognite se nadležni diskomunikaciji in večdnevnem čakanju samo zaradi zamenjave manjših postavk na vaši spletni strani. SPLETNIK vam daje možnost, da lahko čisto sami upravljate s svojo spletno stranjo in objavljate spremembe kadarkoli in kjerkoli si to želite.

prila.gif Prilagodljiv

S SPLETNIKom lahko prestavljate, povezujete, spreminjate lastnosti in vsebino tako, da vam bo najbolj služila za doseganje vaših ciljev. Združite lahko tekst in slike, bogat audio/video material, galerije in datoteke, integrirate blog ali forum, spletne obrazce ali sezname poštnih naslovov vaših strank ali prijateljev, ravno toliko kolikor potrebuje vaša stran. SPLETNIK je prilagodljiv tudi v takšni meri, da lahko dostop do posameznih vsebin na vaši  spletni strani omejite z geslom in ogled dovolite samo omejenem ciljnem občinstvu (npr. strani namenjene samo za člane).

komp.gif Kompletna spletna predstavitev

SPLETNIK je kompletna spletna storitev. To pomeni, da ne potrebujete dodatne programske opreme, dodatnih inštalacij ali pa raznoraznih konfiguracij. Vse kar potrebujete je spletni brskalnik ( internet explorer, Mozilla, Netscape, Opera, …) in povezava s svetovnim spletom (adsl, lan, wi-fi, …).  Vsakokrat ko se pojavi nova verzija Spletnika vam ni potrebno storiti čisto nič, da bi jo imeli. Nova verzija se doda avtomatično, če ste seveda uporabnik Spletnikove storitve.

integr.gif Integrirano gostovanje z izredno zmogljivostjo

SPLETNIK omogoča globalno gostovanje z izredno zmogljivostjo za vse uporabnike. Tehnologija, ki jo uporablja, omogoča zelo hiter prenos podatkov, v povprečju manj kot dve sekundi iz katerekoli lokacije po svetu.

nacrt.gif Načrt, ki vam najbolje ustreza

SPLETNIK predstavlja poceni poslovne ali osebne pakete, ki dovoljujejo, da se vaš načrt ujema z naraščajočimi potrebami, začenši z osebnim računom, ki vsebuje 200 MB prostora na strežniku. Z dostopom do preko 50 predlog, neomejenim številom strani in bogatim asortimanom funkcij je lahko tudi vaš osebni račun dovolj za zadovoljitev vaših potreb. Z razvojem vašega podjetja ali z večanjem vaših potreb, lahko vedno nadgradite prostor na strežniku ali pa postanete uporabnik Spletnikove poslovne verzije.

pomo.gif Pomoč, ravno taka, kot jo potrebujete

Za pomoč pri uporabi Spletnika se lahko 24 ur na dan obrnete direktno na nas. Zagotavljamo vam odgovor najkasneje v 12 urah, v primeru, da gre za nujno stvar, pa najkasneje v 2 urah. SPLETNIK dokumentacija se redno obnavlja, animirane razlage in pogosta vprašanja in odgovori pa skrajšujejo “učno dobo” in vam pomagajo pri

razvoju neverjetnih spletnih strani. Četudi ste le začetnik.

 zdruzuje.gif Združuje

Pri SPLETNIKu razmišljamo tudi vnaprej. Na podlagi vaših želja, pripomb, komentarjev ali anket stalno dodajamo nove lastnosti in razvijamo nove še izboljšane verzije. Kot uporabnik niste le odjemalec temveč lahko v veliki meri tudi sami prispevate k razvoju. Preizkusite! SPLETNIK  je “živi” produkt, ki se obnavlja tedensko, nove celostne verzije pa lahko pričakujete vsake tri mesece.

 

Zahteve


Delo s SPLETNIKom zahteva povezavo s spletom in katerikoli spletni brskalnik. Da bo vaša spletna predstavitev profesionalna in uspešna, SPLETNIK od vas pričakuje le kvalitetno vsebino ter vašo kreativnost.

               

Želite Spletnik preizkusiti popolnoma BREZPLAČNO? Kliknite tukaj!

 
 

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.