Kako izdelati lastno spletno stran

Dec 9, 2007

Že dolgo ste si želeli izdelati lastno spletno stran samostojno, a ste obupali zaradi prepričanja, da je to delo strokovnjaka. Ne se bati! Ko enkrat »padete« v urejanje ali izdelavo spletne strani z enostavnim orodjem, boste pozabili na prejšnje zadržke.

Ne glede na to ali je vaša spletna stran namenjena vam ali vašemu poslu, se je zelo enostavno naučiti uporabe orodja, s katerim jo lahko izdelate samostojno. Če ne drugega, jo lahko zaradi pomanjkanja časa nato lahki sami neomejeno urejate, izdela pa vam jo strokovnjak. Naučite se lahko postavljanja portalov, spletnih strani z omejenimi področji za člane, trgovin, itd. S pomočjo nasvetov in člankov, ki jih na internetu kar mrgoli, pa si lahko spletno stran spremenite v učinkovito prodajno mašino.
Cel proces lahko opravite v enem mahu in začnete strateško načrtovanje spletne strani z izbiro pravega orodja za izdelavo spletne strani. Zapomnite si, da se dobro načrtovanje vedno konča z zelo dobro izvedbo. Misliti morate tudi na domeno in gostovanje spletne strani. Gostovanje na kvalitetnem strežniku je za spletno stran tako pomembno kot je pomembno na kakšni žimnici spite. Spletne strani, ki se počasi odpirajo ponavadi odženejo obiskovalca, še preden se naloži zadnja slika.
Oblikujte in izdelajte spletno stran s pomočjo ustreznih navodil, ki jih najdete na spletnih straneh orodja, ki ste ga izbrali. Skrbno oblikujte spletno stran. Zapomnite si, da prvi videz vaše spletne strani ne bil smel odgnati obiskovalcev in po drugi strani ne sme biti preveč zakompliciran. Informacije je potrebno izpostaviti tako, da bodo takoj opazne in to je najbolj pomembno.
Podjetja, ki ponujajo tovrstno orodje za izdelavo spletnih strani, vam ponavadi pomagajo tudi pri nadaljni promociji spletne strani in e-marketingu, s pomočjo katerega pridobivate nove potencialne kupce.

Torej, pozabite na zadržke, že jutri namreč lahko imate spletno stran.
Preizkušajte Spletnik 14 dni brezplačno!

V sodelovanju z Data d.o.o. 2.JPG

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.