Kako izdelati spletno stran – Česa se morate zavedati

Mar 3, 2008

Vsak dan je na svetu več in več ljudi, ki jih zanima kako izdelati spletno stran. V tem članku vam bom pokazal, kako izdelati spletno stran na pravi način, da bo ta vsaj približno taka, kot jo imate v mislih.
Preden se odločite za način izdelave, morate vedeti kakšne možnosti so na voljo. To pomeni, da morate poznati različne načine, ki jih ljudje uporabljajo pri izdelavi spletne strani.
Edini način da izveste, je da naredite analizo ozadja. Poznate morda razliko med HTML, CSS in PHP? Pomembno je, da razumete kaj imajo te kode skupnega z izdelavo spletne strani.
S tem ko se boste zavedali možnosti, ki obstajajo, boste tudi lažje prišli do prave rešitve.

Potem, ko nekako najdete, vam najboljšo možnost je čas, da se odločite, kaj bo namen te spletne strani. Želite prodajati s pomočjo spletne strani ali samo deliti ljubezen do vašega hobija? Je to nekaj, kar boste dnevno ažurirali in dograjevali? Ali pa bo to le on-line vizitka ali brošura?
Zamisliti se morate kaj dejansko je glavni namen spletne strani in kaj, kot taka lahko naredi za vas. Ko to enkrat naredite, boste natančno vedeli, kaj morate poznati na področju izdelave spletne strani, da bo ta lepo grafično oblikovana, funkcionalna in predvsem učinkovita.
Končno, ko enkrat veste kaj želite, je samo še vprašanje časa, kdaj boste to dosegli. Če želite nekaj enostavnega kot je blog, potem vam priporočam, da si na spletu poiščete ponudnike, ki omogočajo brezplačno uporabo enega od njihovih grafičnih dizajnov, ki jih lahko samostojno urejate. Če potrebujete spletno stran s samo nekaj stranmi, potem jo lahko z osnovami HTML-ja postavite zelo hitro. V primeru, da za izdelavo želite uporabiti enega od on-line orodij, potem je Spletnik prava rešitev, saj je tako jezikovno kot tudi cenovno prilagojen slovenskemu uporabniku. Po svetu uporablja tovrstno orodje že preko 31.000 podjetnikov.
Orodje za izdelavo spletne strani vam omogoča izdelavo tako grafične podobe, kot tudi strukture spletne strani, brez tehničnega predznanja. Samostojno lahko izdelate ali urejate spletno stran, medtem ko vam zato ni potrebno kontaktirati strokovnjaka. Če pa se le kje zalomi, pa je tovrstna storitev vedno močno podprta z brezplačno tehnično podporo uporabnikom.

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.