To spletno mesto uporablja piškotke.
Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kako preko spleta prodati traktor?

Piše se leto 2018 in nič ni nemogoče. Na Japonskem že obratujejo hoteli brez osebja, kjer za vas skrbijo izključno roboti, samovozeči se avtomobili pa so na ameriških avtocestah že skoraj nekaj povsem normalnega … No, zakaj sploh razmišljam o dogodkih preteklega leta, človek je vendarle že šest let nazaj uspešno skočil iz vesolja! A vendarle internet ni nobena novost, res pa je, da še nikoli ni omogočal več kot danes.

Morda se sedaj prodaja traktorja preko spletne trgovine ne sliši več tako nemogoča, kajne? No, mi smo dokazali, da je daleč od nemogočega.

Verjamem pa, da je samo po sebi to vseeno težko vzeti kot samoumevno, zato proces, kako smo to dejansko dosegli, opisujem v študiji primera za podjetje Žak d.o.o.

Študija ni hipotetična ali teoretična. Študija je dejanski opis sodelovanja s slovenskim podjetjem, ki si je izbralo kvalitetnega partnerja, si upalo uporabo interneta zajeti s polno žlico in zato že danes preko svoje spletne trgovine prodaja prave pravcate traktorje. Seveda so ti traktorji zgolj češnja na vrhu redne prodaje – mesečno se preko spletne trgovine proda za nekaj tisoč evrov motornih žag in ostalega asortmana.

Vabljeni, da si študijo z rezultati preberete tukaj.

Imate tudi vi produkt ali storitev, za katerega/katero ne verjamete, da ga lahko uspešno tržite preko interneta? Sprejmem izziv! Pišite mi na nusa.pavlic@spletnik.si.

Uspešno še naprej,

Nuša Pavlič - Spletnik

Poganja Spletnik | Vse pravice pridržane © 2017