Kako pri Spletniku izgleda postopek od vašega naročila do izvedbe

Dec 6, 2007

Izpolnete obrazec za naročilo, nas pokličete preko brezplačnega telefona 080 33 39 ali kontaktirate preko emaila info@spletnik.si.
Izberete enega izmed 200 dizajnov. Na voljo so osnovni in poslovni dizajni, ki se razlikujejo glede na vaše potrebe. Vprašajte nas, kateri dizajn bi se najbolj skladal z vašo predstavitvijo in povedali vam bomo zakaj da in zakaj ne. Vedite, da lahko kasneje neomejeno menjate dizajne. Dobesedno lahko imate vsak dan drugačen dizajn. To je tudi ena velikih prednosti orodja Spletnik.
Izberete enega izmed paketov (osnovni, poslovni ali poslovni+), kjer ni “prikritih stroškov”, torej je cena, ki jo vidite edina stvar, ki jo plačate. Spremembe, ki ponavadi pridejo naknadno, lahko opravljate sami, saj je orodje za urejevanje zelo enostavno. S tem se tudi izognete dodatnim stroškom, ki bi jih imeli pri vsakem drugem ponudniku izdelave spletnih strani. oglejte si pakete
Izberete način vnosa vsebine  (majhen, srednji, veliki, po meri). Na voljo imamo več različnih “polnitev”, ki se razlikujejo predvsem po količini vsebine, ki jo moramo vnesti za vas, zato izberite tisto, ki vam najbolj ustreza ali pa se najprej posvetujte z nami.
Spletni strokovnjak, vam bo nato svetoval tudi, kako mu predate vsebino (tekste in slike). S pomočjo čarovnika za vsebine boste vsebino lahko oblikovali on-line in jo nato z enim klikom prenesli našemu oblikovalcu. V roku 14 dni bo vaša spletna stran gotova in pripravljena za objavo. Še pred končno objavo, se boste dogovorili za zadnje manjše popravke in vaša spletna stran lahko zaživi. S pomočjo marketinških nasvetov in nasvetov za optimizacijo spletne strani, ki smo jih dodali posebej za vas, si boste spletno stran zelo hitro spremenili v zelo učinkovito spletno orodje.  Zelo enostavno, hitro in učinkovito.

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.