Kako v 7 korakih z žurom do uspeha na družbenih medijih?

Maj 29, 2011
Maj 29, 2011

Nekateri ljudje pogledajo na svojo Facebook stran ali osebni profil, Twitter izmenjavo in kaj hitro ugotovijo, da nihče ne komunicira z njimi. Kaj je glavni razlog za to?
To, da se vi ne pogovarjate s fani, prijatelji ali sledilci.
Spremeniti morate pogled na vaš izdelek in komunikacijo na družbenih medijih. Družbeni mediji niso kanal za promoviranje vaših izdelkov ali storitev, niti ne zato, da predstavite vsem, kako super ste, ampak glejte na komunikacijo na družbenih medijih kot na zabavo. Ampak ne kot katerokoli zabavo ali žur, temveč kot zabavo, ki jo gostite pri sebi doma.
Če bi organizirali zabavo pri sebi doma bi:

  1. Govorili z ljudmi, tudi s tistimi, ki jih ne poznate. Vzpostavite pogovor na družbenih medijih z nepoznanimi ljudmi.
  2. Predstavili ljudi, ki se ne poznajo med seboj – tudi to lahko z lahkoto naredite na družbenih medijih. Ampak najprej jih morate spoznati.
  3. Ponudili bi hrano in pijačo, ker nekateri ljudje pridejo samo zaradi brezplačne pijače. Pogosto se zgodi na družbenih medijih, da ko ponudite ljudem nekaj brezplačnega, hitro vsi postanejo vaši najboljši prijatelji. Izkoristite to v svoj prid in vzemite to kot izhodišče za začetek pogovora.
  4. Pospravili, uredili in okrasili prostor preden gosti prispejo. Prav tako naredite tudi na družbenih medijih – prvi vtis šteje. Uredite si lepo profilno fotografijo in pristajalno stran.
  5. Zahvalili bi se gostu, ki vam je prinesel darilo. Ne pustite, da komentarji, kritike ali izjave visijo nedotaknjeni na vašem zidu. Komentirajte jih, zahvalite in odzovite se.
  6. Zavrteli bi glasbo za boljšo atmosfero za vaše goste. Ali vaše družbeno omrežje igra pravo glasbo in ustvarja prave vibracije na družbenih omrežjih?
  7. Odstranili bi težake. Ne ustrašite se tistih, ki smetijo vaš zid z nerelevantno samopromocijsko vsebino. Odstranite jih. To je vaša zabava, na kateri lahko vi počnete, kar se vam zahoče, dokler se vsi zabavajo.

Imejte zabavo pri sebi! Na svojem zidu! Ne veste, kako povabiti goste, ustvariti atmosfero, se sprostiti? Vam Facebook ne prinaša želenih rezultatov? Kako do uspeha na Facebooku? Kontaktirajte nas!
Naj se zabava dogaja pri vas.
Speltnik

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.