Marketing Novičke

Jun 10, 2014
Jun 10, 2014

Začeli bomo novo rubriko, preko katere vas bomo obveščali o novostih iz sveta digitalnega marketinga. Področje digitalnega marketinga je sila dinamično in se nenehno spreminja, razvija in dopolnjuje. Težko je slediti prav vsem novostim, tudi nam, ki smo v temu poslu 🙂 marketing novickePredstavljam si, da je vam še težje oz. da si težko odtrgate dragoceni čas, da preberete vsako marketing novost.
Začnimo s Facebookom, ki ga zagotovo vsi že uporabljate. Ta mesec je podjetje vsem poslovnim profilom omogočil preobleko. Nov pogled naj bi omogočal lažje iskanje in sledenje objavam in informacijam, ki jih lastniki Facebook poslovnih profilov pridno redno objavljate. Saj jih? Preberite več na povezavi spodaj:
Facebook za posel >>
Ko smo že pri Facebooku: uporabniki so postavili novi mejnik. Obstaja 30 milijonov aktivnih Facebook poslovnih profilov. Vaše podjetje še nima svojega? Ne čakajte! Facebook je eden izmed najvplivnejših družabnih kanalov. Izkoristite ga za promocijo vašega posla!
Facebook mejnik >>
Novost, ki vas bo morda malce pretresla je ta, da je Google dopolnil svoje pogoje in omogoča rabo vaših osebnih podatkov v oglasih. Vas je zaskrbelo? Preberite v spodnjem članku kako poskrbite, da do tega ne bo prišlo.
Google oglaševanje – osebni podatki >>
Oglašujete na omrežju AdSense? Doletela vas je posodobitev uporabniškega vmesnika in postopka ustvarjanja oglasov. Več o tem, na spodnji povezavi:
AdSense posodobitve >>
Že uporabljate brskalnik Chrome in zakaj še ne? Brskalnik je končno uspel prehiteti IE po uporabi. Raziskava ADI navaja, da nekaj več kot 31% spletnih uporabnikov dostopa do spleta preko brskalnika Chrome. Seveda gre velika zasluga temu dejstvo, da je Chrome mnogo bolj popularen za dostop do spleta preko pametnih telefonov in tablic. Več o tem:
Popularnost brskalnikov >>
Upam, da smo vas “zasuli” z novim materialom. Do naslednje objave, se bo zagotovo našlo veliko zanimivih novosti.
Ja, digitalni marketing je kar velik zalogaj. Stalno je potrebno biti na preži in v koraku s spremembami. Zagotovo nimate vsi časa to početi, zato predlagam, da na naši spletni strani Spletnik pregledate kateri segment vam najbolj “šepa” in kje potrebujete pomoč. Pokličite nas na brezplačno številko 080 3339 ali pa oddajte neobvezujoče povpraševanje pri našem strokovnjaku.
Se slišimo! 🙂
Za vas sem pisal,
Damjan Avsec
 

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.