Nagrade CLIO – takšni in drugačni najboljši oglasi

Jun 8, 2010
Jun 8, 2010

V tem mesecu smo vam že predstavili eno od nagrad, ki se podeljuje na področju spletnega marketinga. Webby Awards se podeljujejo za najboljše, najlepše in najbolj funkcionalne spletne strani. Tokrat pa bi vas rada seznanila s podobnimi nagradami, ki se sicer ne podeljujejo za spletne strani, ampak za oglase. CLIO Awards (ne, nobene povezave nimajo z Renault-ovim avtomobilom) so svetovno najbolj prepoznavne nagrade na področju oglaševanja, dizajna in komunikacij. Letošnja podelitev se je odvijala 26. in 27. maja v New Yorku v prestižnem hotelu Donalda Trumpa.
clio 2010 nagradeKategorije CLIO Awards
Nagrade CLIO so podelili v raznih kategorijah medijev: jumbo plakati, vsebina/kontakt, dizajn, direktna pošta, inovativni, integrirane kampanje, interaktivni, plakati, tiskani mediji, radio, strateške komunikacije/odnosi z javnostmi, televizija/kino/digitalni in študentski.

Za nas so zanimivi predvsem interaktivni mediji ter tisti s področja dizajna. Vsekakor pa je užitek pregledati vse zmagovalce z različnih medijev. Oglejte si dobitnike zlatih, srebrnih in bronastih medalj.
Zmagovalci nagrad CLIO
Jumbo plakati (Billboards)
Vsebina/kontakt (Content/Contact)
Dizajn (Design)
Inovativni mediji (Innovative Media)
Povezane kampanje (Integrated Campaigns)
Interaktivni (Interactive)
Televizija/Kino/Digitalni mediji (Television/Cinema/Digital)
Študentski (Student)
Plakati (Poster)
Tiskani mediji (Print)
Direktna pošta (Direct Mail)
Radio (Radio)
Strateške komunikacije/Odnosi z javnostmi (Strategic Communications/Public Relations)
Če se sprehodite med dobitniki nagrad, boste našli celo vrsto zanimivo videov, ki vas bodo nasmejali, motivirali in vas pospremili v razmislek. Zanimivo se je poglobiti in ugotavljati, kakšne so trendi v oglaševanju. Vabim vas torej, da si vzamete nekaj minut in si ogledate zmagovalne oglase. Previdno, morda ne boste mogli kar tako nehati. 🙂
Z naše strani pa predlog pristojnim za CLIO nagrade, da v seznam medijev vključijo tudi internet. Spletni marketing je navsezadnje nadvse pomembna zgodba v svetu oglaševanja, ki riše nove smernice v svojem zasledovanju tehnologije.
V svet spletnega oglaševanja lahko stopite z nami. Oddajte povpraševanje za uspešno kampanjo na Googlu ali Facebooku.
Želim vam lep dan in veliko uspeha!
Spletnik marketing

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.