Naj se vaš e-mail marketing prične z novoletno e-čestitko

Dec 6, 2011
Dec 6, 2011

Sigurno ste celo leto pridno zbirali e poštne naslove vaših novih in potencialnih strank, ki so na različne načine pri vas pustili njihov naslov. In sedaj je idealen čas, da z njimi naredite nekaj koristnega. Le kaj bi to bilo? V tem prednovoletnem času je vsekakor dobra ideja poslati vsem tem novoletno čestitko. Nič lažjega kot to. Res pa je, da lahko vaš newsletter vsebuje tudi ostale, zanimive vsebine, kot so:
– informativni članki
– novice na vašem področju
– nasveti in triki iz vašega področja
– pogosta vprašanja in odgovori
Vse to so taktike, da z obstoječimi in potencialnim kupci ostane v dobrih odnosih in stiku. Newsletter lahko danes označimo že za marketinško orodje, ki sporoča in prodaja hkrati. Veliko pa newsletter danes pripomore tudi k povečanem obisku na vaši spletni strani. Vsak članek lahko namreč linkate direktno do vsebine, ki je na vaši spletni strani. Tako lahko kupce direktno povabite tja, kjer jim želite nekaj sporočiti ali celo prodati. In prek obiska se ustvarjajo nakupi. Če ne ravno nakupi, pa newsletter ustvarja povpraševanja, ki se zgodijo na vaši spletni strani. In največja prednost takega oglaševanja je sigurno tudi to, da ga lahko izmerite. Če uporabljate newsletter.si orodje, imate vsakič na voljo tudi statistiko, s katero boste točno videli kateri so tisti linki, ki so boli največkrat odprti – torej katera je tista vsebina, ki je za bralce zanimiva. In tako lahko v naslednjem newsltteru izpostavite ravno to.

V tem novoletnem času pa vsekakor izkoristite newsletter orodje za simpatično čestitko za vse vaše kupce – obstoječe in potencialne. Podarite jim lepe in tople besede, zaželite jim vse tisto, kar si tudi sami želite v novem letu. Včasih je topla beseda vredna več, kot 10% popusta za vaš izdelek.
V sklopu orodja Newsletter.si imate sedaj na voljo praznične predloge, s katerimi vam je pošiljanje e-čestitke oljašano!
Pa še en nasvet – newsletter pošiljajte tudi med letom. Bolj ko bodo vaše e-novice frekventne, bolj se bodo ljudje navadili nanj. In bolj ko bodo zanimive za branje, z večjim veseljem jih bodo brali. In posledično si vas bodo zapomnili. In ko bodo naslednjič potrebovali izdelke, ki ga prodajte vi, se bodo sigurno najprej spomnili na vas.
Odprite si brezplačni Newsletter.si uporabniški račun in pošljite novoletno e-čestitko vašim najbolj zvestim strankam!


Srečno!
Andreja Ogrinc

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.