Navdušite vaše kupce z videom!

Apr 19, 2011
Apr 19, 2011

Video vsebine so obnorele svet, spletne strani, spletne trgovine, bloge, socialne medije … Skratka vse, kar na internetu obstaja. Torej je čas, da jih začnete objavljati tudi vi. Ste za? Čas nas vsak dan preganja, zato smo veseli vsakega videa, ki nadomesti branje. Obstajajo pa tudi trije najbolj pomembni razlogi, zaradi katerih bodo videi obnoreli vaše obiskovalce. Naj bo to na vaši spletni strani, blogu ali Facebook fan strani. Poglejmo …

Video-marketing1. Ljudje vas bodo lažje našli
Lahko imate najboljši produkt, ki ima najboljšo ceno in je primeren za širšo množico, a kaj, ko ga nihče ne najde. Torej, kako vas lahko najdejo? Načeloma je naša prva ideja, da vas poiščemo, da odpremo Google iskalnik. Tu se kaj hitro vidi, kako visoko se vaša spletna stran uvršča. Če že uporabljate optimizacijo strani, potem vas bomo našli na prvi strani med naravnimi rezultati. Če pa poznate Google oglaševanje, bomo najbrž zagledali vaš oglas. A kaj, če vas ne bo? Vse bolj postaja trend iskanja tudi na Youtube-u. Načeloma gre tu za alternativno iskanje, ki postaja trend. Predlagam vam, da kaj hitro obiščete Youtube in pogledate, če vas ni konkurenca ponovno prehitela.
2. Ljudje vam bodo hitreje zaupali
Vsaka stranka je naše največje bogastvo, zato je potrebno z njo graditi odnos. Zgradimo pa ga lahko le, če nam stranka zaupa. In kako lahko video vpliva na to? Če si pogledate naš predstavitveni video, nas boste lahko videli kot običajne ljudi, ki se v majhnih prostorih trudimo za vse vas. Na ta način smo se vam hoteli približati, tako da viditie, da smo vsi krvavi pod kožo. Tak način predstavitve podjetja vam omogoča, da v svojih obstoječih in potencialnih strankah ustvarite zaupanje, na katerem boste gradili dolgoročen odnos. In zadovoljstvo na obeh straneh.
In tudi če predstavljate nove izdelke ali storitve, naredite to sami! Naj stranke vidijo, kako nov izdelek uporabljate prav vi. Tako se jim boste približali, prav tako pa jim boste približali uporabo izdelka. In če ga lahko uporabljate vi, zakaj ga ne bi mogli tudi oni?

3. Ljudem boste všeč

Ljudje vas bodo imeli raje od konkurence, če boste uporabljaji videe. Zakaj? Ker jih vsi radi gledamo, sploh če nam primanjkuje časa za branje. Video je bolj zabaven, lažji za razumevanje in nam ne vzame veliko časa. In ravno tu se skriva največji razlog, da so video vsebine obnorele svet. Če se postavite v vlogo potencialne stranke, si boste raje zavrteli film, ki govori o prednostih izdelka, kot da preberete vse tiste alineje, ki vas čakajo na spletni strani. Prav tako je z navodili uporabe. Spravite jih v zabaven video!
Video pa je tudi super orodje, da širši publiki podate mnenje vaših zadovoljnih strank. Tako, kot smo to naredili mi. Tako smo vsem našim potencialnimi strankam sporočamo, da je pri nas stranka, zadovoljna stranka. Hkrati pa za obstoječe stranke naredimo brezplačno reklamo v zameno za njihovo izjavo in njihov čas.
Video vsebina vam ponuja ogromno možnosti, da za svoj uspeh na internetu naredite še več. Bodite v trendu, objavite videe tudi vi!
Želite izdelati video za vaše podjetje? Obiščite spletno stran Videomania.si, izpolnite kontaktni obrazec ali nas pokličite na 080 33 39.
Andreja Ogrinc

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.