Novosti na področju e-mail marketinga

Sep 7, 2015
Sep 7, 2015

Res je, da smo že čez polovico leta, za nami je poletje, pred nami pa čas, da ko se počasi bližamo koncu leta. In vsi vemo, da je to čas, ko se znova zbudimo in začnemo spet bolj migati. Tako fizično kot v naših glavah. In v tem zagonu, ki smo si ga čez poletje nabrali je največ energije, ki jo lahko koristno uporabimo tudi na podorčju spletnega marketinga. V današnjem primeru je to e-mail marketing.

Naše orodje Newsletter.si je namenjeno vsem kam, ki želite poslati e-novico, e-sporočilo na več naslovov hkrati. Poleg tega pa vam to orodje omogoča še mnogo več.
Hiter pregled funkcionalnosti:

e-mail marketing, e-mail kampanja
 

Trendi, ki so v letu 2015 pristoni na tem področju pa so:

1.Grafična predloga, ki je prilagojena vsem napravam – tablicam, mobitelom in računalnikom

To pa seveda zato, ker ni več računlanik tisti preko katerega brskamo po pošti, ampak so v vedno večji uporabi tudi druge naprave. Prilagojena grafična predloga vključuje enostaven dizjan, ki je osredotočen predvsem na vsebino in slike.

2. Pošljite video

Video, kot del vsebine na interentu, vedno bolj pridobiva na kredibilnosti in gledanosti. Če slika pove več kot 1000 besed, je video v vodstvu pred vsemi slikovnimi materiali. Video lahko vstavite v grafično predlogo tako, da bralca ne bo potrebno preusmeriti na Youtube, ampak si bo video lahko pogledal z enim klikom, ko bo odrpl e-novico. S tem boste obdržali bralca v vaših e-novicah, a mu vseeno omogočite, da video lahko deli – dodajte mu gumbe za delitev videa po e-mailu, na socilanih omrežjih in s pomočjo kopiranja povezave.

3. S pomočjo Facebook-a do večje baze prejemnikov

Večja kot je vaša baza (relevantnih) prejemnikov, več možnosti za uspeh imate. Če imate na spletni strani okence za prijavo na e-novice, kontaktni obrazec in brezplačen priročnik, potem je čas, da si s pomočjo Facebook-a še povečate bazo prejemnikov. To lahko naredite tako, da na Facebook strani izpostavite prijavo na e-novice, ustvarite obrazec za povpraševannje ali pa kreirate nagradno igro.
 
Za več vprašanj nam pišite preko kontaktnega obrazca, e-maila info@spletnik.si ali nas poklicite na 080 33 39.
Veliko uspeha vam želim,
Andreja Ogrinc

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.