To spletno mesto uporablja piškotke.
Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Konec MOS-a – Torej začnimo!

Končno! Sem rekel ob koncu Mednarodnega obrtnega sejma v Celju. 8 dni je enostavno predolgo obdobje za tiste, ki vanj vložijo tudi svoj fizični napor. A po drugi strani sem tega dejstva vesel, ker ste nas tako spoznali mnogi, ki ste iskali nekoga, da vam kvalitetno izdela spletno stran ali doda vrednost vaši lastni ponudbi.
Ne bom govoril o številu novih naročnikov, ki smo jih pridobili s pomočjo sejma in ne bom govoril o številu tistih, ki to še bodo postali. V zvezi s tem bi rekel le, da so se nam s sejmom odprla še mnoga vrata, skozi katera bo od sedaj najprej, tudi mogoče iti.

Podelili smo nagrade, vam predstavili kako izdelujemo spletno stran – v živo in tudi naredili vse, da ste od nas dobili veliko več informacij, kot bi jih sicer. Z obiskom smo zadovoljni saj ste do nas prišli prav tisti, ki ste nas iskali. Tako je bilo več časa lahko namenjeno le vam in ne takim, ki stvar ne rabijo a bi se radi pogovarjali.

Zaključek sejma je, da se podjetja morajo predstaviti v dobri luči, da jih ljudje bolje spoznajo, tudi na osebni ravni. Upam in želim, da ste z našim pristopom bili zadovoljni in, da so vam Sandi, Srđan, Polona in Uroš, predstavili Spletnik tako, da veste kaj so dobre strani našega odličnega spletnega orodja.

Naša naslednja naloga je, da zadovoljimo vse, ki ste se v času sejma odločili, da vaše podjetje potrebuje spletno stran. Vsako novoizdelano spletno stran bomo uvrstili v reference našega podjetja, tako da lahko dejansko vidite, kako napredujemo.

Ob tem se bomo še v večji meri posvetili tudi E-Marketingu, ki je nepogrešljiv člen pri trženju izdelkov ali storitev preko spletne strani. Izvedeli boste še več o tem, kako spletno stran privesti do faze, ko bo lahko opravljala veliko več funkcij, kot jih je sedaj zmožen opraviti najboljši delavec v podjetju.

Na vidiku, pa je tudi nov produkt, za katerega za sedaj lahko rečem le to, da bo koristil prav vsakemu podjetju, saj bo omogočal nekaj, kar ste si za podjetje vedno želeli! Ta bo dodan spletnemu orodju Spletnik in prav zato bodo naši uporabniki pri tem imeli veliko prednost pred drugimi.

Do takrat pa…..

Lep pozdrav, Spletnikov team!

Podobni članki:

V Murski Soboti smo izvedli 7. delavnico
Izobraževanje na Ptuju

Spletnik bodypaint model v Kopru

Foto utrinki iz celjskega obrtnega sejma MOS 2007

2 comments

  1. Trudimo se objavljati relevantne informacije za tiste, ki že imajo spletno stran in želijo nekaj več od nje in hkrati za tiste, ki lastne spletne strani še nimajo in jo bodo potrebovali v bodoče.

  2. Z zanimanjem prebiram. Med drugim je tudi kaj novega. Zelo uporabno in zanimivo.
    Lep pozdrav!
    Dušan

Poganja Spletnik | Vse pravice pridržane © 2017