Objavljajte sveže vsebine, novice in aktualne dogodke na vaši spletni strani

Maj 27, 2014
Maj 27, 2014

Obiskovalci vaše spletne strani, tako kot tudi v drugih medijih, vedno pogledajo zanimive naslove in potem berejo dalje. Podobno je na spletni strani, če boste imeli več zanimivosti, ki bodo pritegnile pozornost bralcev, dlje časa se bodo vaši potencialni kupci zadržali na vaši spletni strani oz. trgovini. Kar pa pomeni tudi večja verjetnost, da opravijo nakup.
spletnik-vodicZakaj se vam splača uporabiti aplikacijo za objavo novic in vsebine?
S pomočjo te aplikacije, lahko na svoji strani objavite različne zanimive vsebine, ki so namenjene vašim strankam. Že sam izgled, ki namiguje na sveže novice, pritegne pozornost obiskovalcev.
Naslove lahko povežete z vsebino na vaši strani npr. blogu in tako bolj izpostavite vaše zanimive članke, novice ali dogodke. Ali pa povežete naslove z vsebino na drugih spletnih straneh, e-revijah, blogih, ipd. S tem svojim potencialnim kupcem ponujate dodatni razlog, da obiskujejo vašo spletno stran, ker bodo prišli do vsebin, ki jih zanimajo. Poleg tega, pa na ta način gradite zaupanje in s tem povečate verjetnosti, da se bodo odločili za nakup.
Kako dodam aplikacijo za objavo vsebine in novic na mojo spletno stran ali trgovino?
Dodajanje aplikacije za objavo vsebine in novic lahko preizkusite takoj!
Oglej si navodila >>
Če nimate dostopa do svoje demo spletne strani v sistemu Spletnik, opravite enostavno registracijo in si odprite 14 dnevni brezplačni preizkus sistema Spletnik za urejanje in izdelavo spletnih strani. Spoznali boste zakaj smo s sistemom Spletnik vzpostavili spletne strani že preko 1500 podjetjem, ki jih tudi sami urejajo!
Za dodatno pomoč nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca, e-maila info@spletnik.si ali nas pokličite na 080 33 39.
Veliko uspeha,
Spletnik

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.