Odkrijte skrivnosti dobičkonosnega spletnega marketinga – Povečajte vašo prodajo za 10-krat!

Jun 30, 2008
Jun 30, 2008

Eden od največjih problemov, s katerimi se srečujejo »on-line podjetniki« in spletni marketingarji je pomanjkanje klientov!? Ta problem je seveda rešljiv, in sicer z zelo enostavno strategijo – Konstantno promocijo spletne strani, s katero ciljate le na potencialne obiskovalce!

Tukaj je nekaj skrivnosti, ki se tičejo spletnega marketinga, z uporabo katerega lahko vaš posel povečate za 10-krat ( Če ga začnete uporabljati danes!):

1. Potrudite se, saj obiskovalce lahko pridobivate brezplačno!

Ustvarite vire s katerimi je na zelo lahek način možno pridobivati nove in nove obiskovalce. Ti viri so pisanje člankov – blog, družbeni mediji, izraba iskalnikov in direktorijev, izmenjava povezav ter pasic, itd. S pomočjo teh metod lahko dosežete tudi samo tiste potencialne kupce, ki so za vas relevantni. Torej s temi viri lahko »ubijete dve muhi na en mah« – Pridobivate potencialne kupce, ki pa vas ne stanejo pravzaprav nič!

2. Preizkušajte kaj deluje 2-krat, 3-krat, … mogoče celo 10-krat!

Enkrat ko vam že uspe pridobiti nekaj potencialnih kupcev skozi eno od prej omenjenih marketinških metod (Npr. marketinga s pomočjo člankov, ki je dejansko ena od najbolj uspešnih metod), jo preizkušajte in zopet preizkušajte. Glede na to, da ste s tem že pridobili potencialne kupce, to pomeni da je metoda uspešna. Lahko pa je še boljša in jo je zato potrebno stalno testirati in izboljševati. Ni vam potrebno dodajati še več člankov in s tem vlagati še več truda, enostavno lahko za kvalitetne članke (Za katere že veste da delujejo ali vsaj vabijo potencialne obiskovalce) uporabite strokovnjaka ali posameznika, ki se s tem ukvarja profesionalno in vam bo redno dovajal kvalitetne članke. Vi pa se medtem lahko posvetite izboljšavi drugih metod.

3. Najdite partnerje, ki bodo doprinesli k vašemu uspehu.

Kontaktirajte druge marketingarje v vaši dejavnosti in jih vprašajte, če bi bili voljni promovirati vaše izdelke ali storitve. Kontaktirajte jih čimveč, saj se s tem poveča tudi kritična masa ljudi do katerih dostopate posredno preko njihovih marketinških kampanj in si s tem enostavno povečujete bazo, ki jo sestavlja predvsem in izključno vaša ciljna publika. Še bolje je, če lahko tem partnerjem ponudite enako v zameno.

Partnerski programi je hiter in enostaven način za dovajanje obiska na vašo spletno stran. Posledično boste imeli veliko več povpraševanja in seveda boste ob tem dejstvu prodali veliko več kot prej.
Torej začnite s spletnim marketingom že danes, saj tudi ta enkrat ne bo več brezplačen, ali pa ga bo pred vami zelo dobro izkoristila vaša konkurenca. Prepričan sem, da si tega nikakor ne želite!
Če želite izvedeti še kaj več o tem, si preberite v naših predhodnih člankih na to temo, nam pišite na info@spletnik.si 
ali nas pokličite na brezplačno številko 080 33 39.

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.