Pisati blog ali pošiljati e-novice? To je sedaj vprašanje …

Jul 3, 2015
Jul 3, 2015

Vaš čas je omejen, zato verjamem, da mislite, da ga nimate dovolj, da bi počeli oboje. A če boste prebrali članek do konca, vam bo hitro jasno da gresta pisanje bloga in pošiljanje e-novic z roko v roki.

Kaj je prednost pošiljanja e-novic?

Glavna prednost pošiljanja e-novic je ohranjanje stika z vašimi obstoječimi strankami. Za graditev odnosa je ključno, da ohranjate stik z vašimi strankami in e-mail marketing vam na enostaven in hiter nacin omogoča ravno to.
Vsaka nova vsebina v e-novici takoj doseže bralca, do čim nov blog zapis ne doseže takega števila bralcev vasakič, ko je le-ta objavljen. Ljudje, ki jih zanima vaša ponudba in kaj imate povedati, ne bodo šli vsakic znova na vašo spletno stran, kjer bi poiskali podstran “blog” in prebrali zadnjo novico.
E-mail marketing je namenjen temu, da svojo novico v najkrajšem možnem času dostavite večjemu številu ljudi. In to prednost takega spročila je tudi v tem, da ga bralec dobi v svoj e-poštni predal. In e-poštni predali so nam dostopni preko vsakega pametnega telefona, ki ga imamo vedno seboj.

e-mail marketing, blog, pisanje bloga

Kaj je prednost pisanja bloga?

Blog objavo je lažje deliti med svojimi prijatelji in na socilanih omrežjih. Če je vsebina zanimiva se vam lahko kaj hitro zgodilo, da bo zaokoržila na Facebooku-u, Twitterju ali katerem od drugih družabnih omrežjih.
Dobra stran blog zapisa je tudi, da je to odlična “hrana” za Google pajke. Google pajki so namreč tisti mali robotki, ki skenirajo vašo spletno stran in vam na podlagi vsebine, ki jo imate, ponudijo višje pozicije med naravnimi rezultati. Na prvi strani Google iskalnika. In ravno ključne besede so pot do vaše spletne strani! Naj bodo to besede med naravnimi rezultati ali pa tiste zakupljene, kjer je moč povpraševanja dobiti čez noč.
In ko na koncu prebranega potegnemo črto, lahko rečemo, da brez ene in druge aktivnosti ne gre. Če napišete blog zapis je idealno, da ga delite preko pošiljanja e-novic. In če pošiljate e-novice je idelano, da v njih uporabite blog zapis. Prednosti je več kot dovolj, da ste lahko dovolj motivirani, da začnete s pisanjem že danes!
Še prej pa si odprite naš brezplačen demo račun za pošiljanje e-novic, da se na lastne oči prepričate, da gre za enostavno orodje, ki vam bo prihranilo veliko časa. Ki je danes zelo dragocen, saj vsaka minuta šteje.
Če pa se kje na poti izgubite – nas pokličite na 01 600 99 32, nam pišite na info@spletnik.si ali pa izpolnite kontaktni obrazec.
Srečno!
Andreja Ogrinc

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.