Plačilni sistemi vaše spletne trgovine

Sep 6, 2011
Sep 6, 2011

Nakupovanje preko spleta ponuja veliko prednosti, med drugim tudi udobje vašega doma. Ko nakupujete preko spleta, s tem takoj izločite nepotrebno porabo goriva, ki nastane ob „skakanju“ od ene trgovine do druge. Preko spleta danes lahko kupite vse, vključno z gospodinjskimi aparati, oblačili, darili, nakitom, mobilnimi aparati, itd..

Pomislite, kako lahko olajšate spletno nakupovanje vašim strankam s pomočjo različnih plačilnih sistemov. Ljudje smo si namreč različni in več plačilnih sistemov, ko ponudite v svoji spletni trgovini, več strankam ste ustregli.
Predstavili bomo plačilne sisteme:
• Moneta
• PayPal
• Po povzetju
• Plačilo na tekoči račun spletne trgovine
Moneta je priročna in varna storitev plačevanja z mobilnikom, pri čemer na plačilnih mestih Moneta namesto gotovine ali plačilne kartice uporabite svoj mobilnik.
Nakupovanje z Moneto je priročno, stroške vseh nakupov pa poravnavate enkrat mesečno. Prek računa naročniškega razmerja z družbo Mobitel, Debitelom, Si.mobilom ali z bančnega računa pri Novi KBM ali Poštni banki Slovenije.
Pri odločitvi o uvedbi Monete vam nudijo strokovno pomoč in osebni pristop. Ob sklenitvi poslovnega sodelovanja steče postopek priključitve in testiranja sistema. Pri tem ne potrebujete dodatne programske ali strojne opreme, vzpostavitev pa je mogoča že v nekaj dneh.
Kako do sistema Moneta za vaše podjetje?
Postanite ponudnik Monete Internet in svojim kupcem omogočite plačevanje z Moneto na vašem spletnem mestu.
Za dodatne informacije pokličite na:
• 01/472 80 00, 01/472 80 13 (Mobitel)
• 02/229 28 30 (Nova KBM)
PayPal Slovenija omogoča varno plačevanje in sprejem plačil
PayPal.com je ponudnik varnega e-plačevanja s kreditnimi karticami. Predstavlja možnost plačevanja za stranke slovenskih spletnih trgovin in posameznike. Storitev, ki zagotavlja varno online plačevanje v realnem času (online avtorizacije plačilnih, kreditnih kartic), je dostopna tudi v Sloveniji.
PayPal je podjetje (v lasti eBaya) ki se uporablja za anonimno, hitro in varno poslovanje – online plačila in sprejem plačil na ebay-u, Amazon in drugih internetnih trgovinah.
Kaj morate narediti, da bodo vaše stranke lahko plačevale na vaši spletni trgovini s pomočjo PayPal-a?
Kliknite na povezavo in sledite korakom.
Plačilo po povzetju
Način plačevanja po povzetju je že stalnica med plačili in je zagotovo bolj popularnimi način plačila. Stranka po opravljenem nakupu na dom (od podjetij, ki vozijo pakete – UPS, Pošta Slovenije, GLS, TNT) dobijo paket in ga plačajo z gotovino dostavljalcu.
Plačilo na tekoči račun spletne trgovine (plačilo po predračunu)
Omejeni način plačila je pri internetnih trgovinah stalnica že od začetka in poleg plačila po povzetju najbolj razširjeno plačevanje. Običajno kupci pri novi spletni trgovini zaradi nezaupanja ne želijo vnesti podatkov svoje kreditne kartice, zato plačilo izvedejo na podlagi predračuna preko svoje spletne banke. Pri kasnejših nakupih, ko trgovino že poznajo in ji zaupajo, pa običajno že uporabijo plačilni sistem za avtorizacijo kreditne kartice.
Še nimate spletne trgovine? Preizkušajte spletno trgovino Shop123 brezplačno. Imate spletno trgovino pa vaša trgovina ne omogoča vseh zgoraj navedenih plačilnih modulov? Pišite nam in pomagali vam bomo do želene spletne trgovine. Niste prepričani, da si želite spletno trgovino? Preberite si več informacij o spletnih trgovinah v e-priročniku.
Lep pozdrav!
Helena Felc
Spletnik marketing

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.