Postali smo Google Partner z največ strokovnjaki

Dec 17, 2013
Dec 17, 2013

Obveščamo vas, da smo še uradno postali spletna agencija z največ kvalificiranimi strokovnjaki za izvajanje Google Adwords oglasnih kampanj v Sloveniji. Uradna povezava se nahaja tukaj https://www.google.com/partners/#a_profile;idtf=040902161220237841;

Spletnik - Google partnerDo današnjega dne (piše se 17.12.13), smo oglasno kampanjo na Googlu izdelali že več kot 1500 naročnikom, na njihove spletne strani je skupaj prišlo že več kot 5 mio obiskovalcev, oglasi pa so se prikazali že več kot 210 milijonkrat. Z enim in edinim ciljem, prodati čim več!
Agencija, ki želi pridobiti status “Google partner”, mora imeti vsaj enega kvalificiranega strokovnjaka, določeno 90 dnevno minimalno porabo sredstev in po novem mora zadostiti tudi kriterijem “dobrih praks”, na podlagi česar potem strokovnjaki iz podjetja Google dajo zeleno luč za podelitev naziva “Google partner”.
Kriterije je Google sedaj še malo poostril, izpit pa se po novem izvaja na njihovi platformi. Da posameznik postane kvalificiran mora opraviti vsaj dva izpita (osnovnega in naprednega po izbiri).
Podjetje Spletnik, spletne tehnologije d.o.o. je certificirani Google partner že 5. leto zapored, še nikoli pa ni bilo na enem mestu toliko strokovnjakov, trenutno kar 8. Zavedamo se namreč, da se je potrebno stalno izobraževati in izpopolnjevati, vse z namenom, da so storitve kakovostne in Spletnik naročniki zaradi tega še bolj zadovoljni :).
Veliko uspeha želim vsem Spletnik naročnikom in tudi tistim, ki bodo to še postali :).
Lep pozdrav!
Uroš Bogdanović

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.