primerjalnik-cen
Če imate spletno trgovino, potem jo morate objaviti vsaj na enem primerjalniku cen. Zakaj?
 

Vidnost ponudbe:
Lovecnacene.siPrimerjalnik cen vam omogoča, da na enem mestu objavite vso svojo ponudbo, ki jo vidi ogromno število ljudi. Pri poplavi spletnih trgovin nam včasih zmanjka časa, da bi pregledali vse, ki ponujajo isti artikel.  Tako se le odpravimo na eno spletno stran – primerjalnik cen in le z vpisom ključne besede dobimo ponudbo vseh spletnih trgovin.  Primerjalniki nam torej tudi prihranijo čas pri iskanju in nam na enem mestu ponudijo ogromno izbiro iskanih dobrin.
Prepoznavnost:
Sama spletna trgovina zaživi šele takrat, ko jo ljudje spoznajo. Velikokrat je problem spletnih trgovin ravno v tem, da je skrita nekje v ozadju interneta. Spletna trgovina potrebuje več promocije in oglaševanja, kot spletna stran. Ker je odvisna od obiska, morate poskrbeti, da je vidna na čim večih koncih. In tako poskrbite za njeno prepoznavnost. Glede na to, da slovenske primerjalnike na mesec obišče približno od 300 do 350.000 obiskovalcev, je to odlična priložnost,da prepoznajo tudi vas.
Visoko uvrščanje primerjalnikov:
Primerjalniki imajo dobro lastnost, in sicer visoke pozicije med naravnimi rezultati. V kolikor svoje spletne trgovine ne uspe dovolj intenzivno optimizirati, vam bo objava na primerjalniku pomagala do višjih pozicij. Ker saj veste, če ne izstopate, vas ne bodo našli. 🙂
Zaupanje:
Zaupanje je tisto največ, kar šteje v spletno trgovini.  Če kupec prodajalcu ne zaupa, ne bo opravil nakupa, ne glede na ceno. V Sloveniji se spletno nakupovanje razvija, sicer počasneje kot v drugih državah, pa vseeno. S tem, ko vas bodo kupci srečali tudi na primerjalniku cen in videli vašo ponudbo, se jim boste zdeli bolj relevantni in znani. In večkrat, ko bodo slišali za vas, večje zaupanje do nakupa bodo imeli. Za večjo varnost pa ima že kar lepo število spletnih trgovin tudi varnostni certifikat, ki priča o pristnosti spletnega trgovca.
Ker se vsega tega zavedamo tudi mi, kot izdelovalci spletnih trgovin, vas vabim, da obiščete naš primerjalnik cen Lovecnacene.si. objava spletne trgovine pri nas je brezplačna! Brez drobnega tiska. 🙂
Poleg izdelave spletne trgovine poskrbimo tudi za vidnost in prepoznavnost vaše spletne trgovine na drugih, ključnih kanalih, zato nam pišite na info@spletnik.si ali izpolnite kontaktni obrazec.
Srečno!
Andreja Ogrinc

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.