Prenova Spletnik servisnih strani ob 10. obletnici obstoja

Apr 14, 2015
Apr 14, 2015

Naj vam povemo odlično novico!

Prenovili smo Spletnik servisne strani in vam tako omogočili, da imate sedaj vse vaše spletne storitve lahko na enem mestu!
Želimo si, da si jih ogledate in nam podate vaše mnenje.

V Spletnik servisne strani smo dodali vrhunska orodja, ki jih uporablja že več kot 1.500 naročnikov.
Spletnik servisne strani

Kaj vsebujejo Spletnik servisne strani in kako jih lahko izkoristite sebi v prid?

  1. Poleg možnosti upravljanja z računom, lahko v nekaj sekundah odprete čisto novo spletno stran, s pomočjo enostavnega čarovnika ustvarite čisto pravo profesionalno spletno trgovino, preko Newsletter.si orodja pa nastavite pošiljanje vaše prve e-novice vašim prejemnikom.
  2. Za pridobivanje kupcev, si lahko ogledate podrobno statistiko vaše oglasne kampanje na Googlu, uvrstitve vaše spletne strani v organskih rezultatih iskalnika Google pa lahko redno spremljate v sklopu Spletnik monitorja ključnih besed. Tudi pozicije vaših konkurentov :).
  3. Če želite, lahko v nekaj klikih registrirate svojo novo domeno, spremljate vašo e-pošto, dodate nov e-poštni predal ali nas kontaktirate preko kontaktnega obrazca oziroma oddate zahtevek za reševanje tehnične težave naši podporni službi, ki je na voljo 24/7.
  4. Spletnik naročniki imajo tudi možnost vpogleda v plačane in neplačane fakture, s seznamom zakupljenih storitev pa v vsakem trenutku vedo, v kaj investirajo svoj denar.

Če dostopa do Spletnik servisnih strani še nimate, si račun lahko odprete že z brezplačno prijavo na Spletnik demo preizkus.

Odpri Spletnik račun in preveri zmožnosti Spletnik servisnih strani >>
Uporaba Spletnik servisnih strani je brezplačna in brez obveznosti.

Podrobnejši opis funkcionalnosti se nahaja v članku
Spletnik servisne strani se predstavijo! – Vse spletne storitve NA ENEM MESTU!

Namen Spletnik servisnih strani je, da ima uporabnik pri roki vsa orodja, ki jih uporablja za učinkovito pridobivanje kupcev in podporo takrat, ko jo ta najbolj potrebuje.
Pri tem upoštevamo tudi želje naših naročnikov, ki so nam s svojimi predlogi v veliko pomoč. Obstoječa uporabniška izkušnja je namreč tudi plod raziskave med našimi naročniki, ki se jim želimo na ta način še enkrat iskreno zahvaliti.

S prenovo Spletnik servisnih strani ob 10. obletnici delovanja podjetja Spletnik d.o.o. obračamo nov še nepopisan list, želimo, da ste tega deležni tudi vi. Pridružite se nam tudi vi in si odprite brezplačni Spletnik demo račun takoj >>

Za več vprašanj nas kontaktirajte.
Lep in uspešen dan še naprej!

Uroš Bogdanović

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.