Prodajate darila? Zdaj je vaša priložnost!

Okt 20, 2015
Okt 20, 2015

Res je! Začenja se obdobje, ko bodo tako fizične kot pravne osebe začele razmišljati o obdarovanju in o vseh dejavnostih, ki se bodo odvile do konca leta. Bližajo se prazniki za katere je znano, da predstavljajo odlično poslovno priložnost.

Kot pričakovano, se začne iskanje daril povečevati oktobra in doseže vrhunec okoli božičnih praznikov.
Če je vaše podjetje med tistimi, ki vam prihajajoč čas predstvalja pomemben vir prihodkov ali pa želite v tem času povečati prodajo ste verjetno postavljeni pred vprašanje kako to storiti?
Eno od bistvenih orodij trženja predstavlja Google oglaševanje.
Vaša darila oz. produkte lahko s pomočjo tega orodja preprosto postavite pred potencialne stranke.
Vaše stranke kar v 54% preverjajo konkurenčnost (kakovost, ceno, dostopnost, …) na spletu. 34% jih poleg tega zanima tudi mnenje koga, ki je podobno stvar že kupil ali pa ima kakšno informacijo o določenem dobavitelju. Bolj podrobno je videti v spodnjem grafu:
nakupovanje daril, kupovanje daril, trend daril
 
Kot sem že prej zapisala je zdaj pravi čas, da izpostavite vaše produkte, da bo čim več ljudi izvedelo za vas in seveda pri vas tudi kupilo izdelek ali storitev. S tem si boste prihranili čas in divjanje »tik pred zdajci«.
V primeru, da bi želeli izvedeti še več informacij, nam pišite na info@spletnik.si, nas pokličite na 080 33 39 ali izpolnite kontaktni obrazec.
Želim vam veliko uspeha,
Urška Ujc

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.