Razveselite svoje stranke in obiskovalce

Dec 14, 2010
Dec 14, 2010

December je mesec veselja, obdarovanja in velike potrošnje. Zakaj ne bi tudi vi z vašo spletno stranjo še dodatno povečali prodaje v zadnjem mesecu v letu? Predstavil vam bom nekaj predlogov, kako s pomočjo internetne strani in e-mailov na preprost način povečate obisk in prodajno moč vaše spletne strani.
Spremembe-na-spletni-straniPopestrite vašo spletno stran s prazničnim motivom. Pri tem morate paziti, da ne pretiravate ter da je ta dodatek preprost in skladen s podobo strani. Vaši stalni obiskovalci bodo navdušeni nad novostjo in vašo pozornostjo do obiskovalcev spletne strani. Vendar bodite pazljivi, da boste po končanih praznikih odstranili »božično okrasje« z vaše spletne strani. Preprost primer okrasitve je grafična obdelava vašega logotipa, na katerega zapade sneg, ali okoli katerega so okrasne luči in podobno.

Ker je december mesec obdarovanj, se vam vsekakor
splača pripraviti tudi kakšno preprosto nagradno igro. Na spletni strani zastavite preprosto, lahkotno, recimo kar praznično obarvano vprašanje, na katerega mora obiskovalec odgovoriti, vpisati svoj e-mail naslov in poslati svoj odgovor v boben za žrebanje. Na ta način boste povečali obisk, hkrati pa pridobili e-mail naslove, na katere boste kasneje lahko pošiljali akcijske ponudbe in podobna obvestila o vaši ponudbi.

Ker je december mesec obdarovanj, se vam vsekakor splača pripraviti tudi kakšno preprosto nagradno igro. Na spletni strani zastavite preprosto, lahkotno, recimo kar praznično obarvano vprašanje, na katerega mora obiskovalec odgovoriti, vpisati svoj e-mail naslov in poslati svoj odgovor v boben za žrebanje. Na ta način boste povečali obisk, hkrati pa pridobili e-mail naslove, na katere boste kasneje lahko pošiljali akcijske ponudbe in podobna obvestila o vaši ponudbi.

V kolikor pa že imate izdelano bazo email naslovov, pa vam toplo svetujemo, da pripravite lepo oblikovano božično voščilo v elektronskem sporočilu, ki vsebuje le lepe želje brez prodajnih elementov ter ga pošljite svojim naročnikom.
Spletnik vam omogoča brezplačen preizkus Newsletter storitve, kjer vam omogočamo brezplačno pošiljanje e-mail kampanj do 100 prejemnikov in 1000 poslanih sporočil mesečno. Ker sledimo prazničnemu vzdušju, smo za vas pripravili vrsto prazničnih predlog za pošiljanje emailov, ki jih na preprost način uredite ter napolnite z želeno vsebino in že so na red za pošiljanje.
Če želite preizkusiti naše orodje obiščite našo spletno stran Newsletter.si in si odprite brezplačni račun za vedno.
Če pa želite narediti še večji vtis na vaše stranke, lahko za vaše podjetje izdelamo unikatno grafično predlogo za pošiljanje prazničnih želja preko emailov.
Navdušite vaše stranke in obiskovalce, saj veste kako pravijo: male stvari so tiste, ki štejejo.
Ker je to moj zadnji članek v tem letu, vam vsem skupaj želim lepe božične in novoletne praznike.
Srečno v letu 2011!
Robi Hribar

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.