Samostojno urejanje spletne strani

Sep 11, 2012
Sep 11, 2012

Imeti možnost samostojnega urejanja spletne strani ni samo velika prednost pred tekmeci, je tudi razlog zaradi katerega bo vaše podjetje prodalo še več!
Vsekakor ne moremo mimo dejstva, da je spletno stran potrebno redno osveževati. Še posebej če želimo, da je spletna stran uvrščena visoko v iskalnikih, da se nanjo obiskovalci še vrnejo in da je poleg tega ta tudi prodajno naravnana.
Če imate možnost urejati spletno stran samostojno je to za vas dejansko lahko zlata vredno. Zakaj?
Če bi recimo samo enkrat preračunali in naredili primerjavo, koliko denarja lahko zmečete za programerske in uredniške ure in koliko denarja lahko prihranite s tem, ko določene zadeve lahko na spletni strani uredite sami, ne bi nikoli razmišljali o drugi možnosti kot o tem, da mora biti spletna stran narejena s pomočjo sistema za samostojno izdelavo in urejanje strani.
Prednosti samostojnega urejanja je veliko. Še posebej če znamo urejevalnik dodobra izkoristiti v naš prid. In ne le to, tudi nekdo ki to počne namesto vas, ne bo porabil večje količine časa, če bo imel na voljo sistem, ki preko vnaprej sprogramiranih modulov in različnih za spletno stran pomembnih elementov omogoča, da spletno stran urejate hitro, enostavno in brez kakršnegakoli zamudnega programiranja. Si predstavljate, da recimo želite izvesti jesensko akcijo in zato potrebujete vstopno stran, ki bo vsebovala tudi kontaktni obrazec in zahvalno stran? Ste zmožni to izvesti sami v 1 uri ali pa za to potrebujete recimo 10 ur dela vašega programerja, ker pač sistem ne omogoča prve možnosti? Kaj vas bo stalo manj in v katerem primeru se vam bo investicija povrnila prej?
Programerji seveda so pomembni za nas, a vendar naj bo njihov čas izkoriščen za nadgradnje in bonbončke, ki jih takšni sistemi za samostojno urejanje ne vsebujejo. Za spletno stran, ki je zmožna pridobivati kontakte, ki ima lep in profesionalno oblikovan dizajn in na katero želimo redno dodajati novo vsebino, je seveda pomembno da ima v ozadju tudi strokovno podporo, a le če jo res nujno potrebujemo.
Največji problem, s katerim se srečujejo podjetja, ki ne morejo sami urejati vsebine je, da se dostikrat premislijo za določene spremembe v trenutku ko izvedo, da jih bo to stalo kar precej denarja. Raje potem ne naredijo ničesar. Pa je to pametno in v skladu s cilji, ki verjetno temeljijo na povečanju prodaje? Verjetno ne. Šele takrat se človek lahko zamisli, kakšen oportunitetni strošek je lahko, če je spletna stran narejena zgolj v sistemu, ki ga pozna samo tisti, ki je izdelal spletno stran.
Kakorkoli, nekako v duhu trenutne ekonomske situacije, je vsem nam želja, da spletno stran izdelamo za čimmanj denarja, četudi ta potem zaradi večje porabe časa ne bo vključevala kontaktnih obrazcev in elementov, za katere programer ponavadi porabi več časa. To pa je najhuje, saj je kontaktni obrazec dejansko osrednji del vsake spletne strani, oziroma tja ponavadi želimo privesti vsakega obiskovalca, ki pride iz različnih virov. Kontaktni obrazec je tudi element, na podlagi katerega lahko merimo učinkovitost spletne strani pri prodaji in posledično tudi določimo kaj je tisto, kar obiskovalcem preprečuje, da pridejo do tja.
V vsakem primeru je priporočljivo razmisliti o tem ali boste kupovali ceneje in kasneje plačevali drago ali pa boste izdelavo ali prenovo spletne strani zaupali podjetju, ki vam ponuja spletno stran narejeno v sistemu, ki vam omogoča tudi celoten nadzor nad stranjo in ki jo lahko urejate popolnoma samostojno, brez dodatnih skritih stroškov. Še več, v sistemu, kjer lahko kontaktni obrazec izdelate sami in to v 5 minutah! Si predstavljate?
Sistem Spletnik za izdelavo in urejanje spletnih strani je nagrajena svetovna rešitev, ki omogoča enostavno uporabo in na ta način vzpodbuja podjetja, da vsebine tudi stalno sami osvežujejo in nadgrajujejo z novimi elementi, ki so hkrati potrebni za prilagoditev spletne strani iskalnikom in pa nudenje lepe uporabniške izkušnje obiskovalcem.
Obiščite spletno stran www.Spletnik.si, prijavite se na brezplačni preizkus in se sami prepričajte v to!

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.