SEO strokovnjaki – to smo mi!

Jul 20, 2011
Jul 20, 2011

Dejstvo je, da danes na spletu najdemo že tisoč in en nasvet, kako lahko sami optimiziramo spletno stran. Res je, da veliko stvari lahko naredite sami, saj so preproste in ne zahtevajo strokovnega znanja. Danes si bomo pogledali, kaj je tisto, kar loči SEO podjetje od laikov na tem področju.

In da vam malo skrajšam branje, bom uporabljala kratico SEO, ki pomeni »search engine optimization«.
1. SEO podjetje ima strokovnjake, ki imajo poglobljeno znanje na področju optimizacije strani. Vi kot ekspert na svojem področju najbrž niste strokovnjaki tudi za optimizacijo strani. Kar je čisto razumljivo in prav, saj morate biti strokovnjak tam, kjer je vaš prostor. Res je, da se o optimizaciji lahko naučite veliko, a vseeno je vaše znanje pomanjkljivo. Sploh če govorimo o skrivnostih, ki jih ima tudi vsak dober kuhar. Saj veste, nikoli vam ne izdajo čisto vseh sestavin 🙂
2. Podjetje, ki izvaja optimizacijo strani, ponuja visoko kakovostno storitev. Ravno SEO strokovnjaki poznajo najboljše prijeme in tehnike, ki so potrebne, da vašo spletno stran spravijo na prva mesta v iskalnikih. In tako kot vsaka pica ni enaka drugi, tudi vaša spletna stran ni enaka strani vaše konkurence. Zato je potrebna najprej analiza spletne strani, na podlagi katere se sestavi strategija za optimizacijo vaše spletne strani. Kot strokovnjaki pa uporabljajo najrazličnejša orodja, ki jih vi kot laik ne poznate do te mere, da bi jih lahko popolnoma izkoristili. Oziroma potrebovali bi ogromno časa, da bi jih spoznali do obisti.
3. Optimizacija strani temelji na rezultatih, ki morajo biti vidni vam in spletnim pajkom. In SEO strokovnjaki vam lahko postrežejo z rezultati v uglednem času na razumljiv način. Vsaka optimizacija strani zahteva spremljanje in poročanje, tako da ste ves čas na tekočem, kaj vam optimizacija prinaša. In to na preprost, razumljiv način. Pozabite na SEO statistike, ki jih komaj znate prebrati. Pravi SEO strokovnjaki vam bomo statistiko podali tako, da jo boste popolnoma razumeli. Če ne, jih pa vprašajte. 🙂
4. Če izvajanje optmizacije strani prepustite pravim SEO strokovnjakom, boste prihranili svoj čas. Ki je včasih vreden več, kot nekaj ničel na računu. Hkrati pa lahko v tem času svoj čas posvetite svojemu delu, ki ga znate opravljati najbolje. Vsak ima svojo nalogo na trgu in naj tako tudi ostane.
Če ste še vedno skeptični, predlagam, da si pogledate SEO spletno stran in SEO blog ter sami presodite, če se lahko kosate s SEO strokovnjaki, ki jih najdete pri nas.
Srečno!
Andreja Ogrinc

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.