Spletnik servisne strani: Kako pričeti z urejanjem spletne strani?

Jul 8, 2015
Jul 8, 2015

Servisne strani Spletnik so osrednja vstopna točka za uporabo naših storitev.
Nahajajo se na zaščiteni spletni povezavi, preko katere lahko varno upravljate z vašimi storitvami, dostop do njih je mogoč le z unikatnim uporabniškim imenom in geslom, ki ga prejmete ob aktivaciji vaše prve storitve.
Servisni login
Namen servisnih strani je na eni strani združiti vse storitve naročnika na enem mestu in mu na enem mestu zagotoviti tudi vso potrebno pomoč, podporo in izobraževalne vsebine.
V servisnih straneh vam predstavljamo tudi naše storitve, s katerimi lahko povečate obisk vaše spletne strani in izboljšate vaše prodajne rezultate preko spleta.
Preko servisnih strani se naročniki spletnih strani prijavijo v urejevalnik, lahko pa preko njih nove storitve tudi preizkusijo, naročijo podaljšanje domene, si odprejo poštne predale, spremljajo statistiko obiska spletne strani, statistiko Google oglaševanja in uvrstitve v iskalnikih, preverijo seznam naročenih storitev, zamenjajo kontaktne podatke ali preverijo odprte fakture.

Servisne nenehno razvijamo, zato lahko pričakujete tudi druge funkcionalnosti, predloge pa tudi sprejemamo.

Servisne step 1

Kako pričeti z urejanjem vaše spletne strani?

V urejevalnik vaše spletne strani se prijavite tako, da v seznamu storitev izberete sklop „Spletne strani“ in v seznamu vaših spletnih strani pri tisti, ki jo želite urejati, izberete „Uredi“.
Servisne step 2
Če želite urejevalnik zgolj preizkušati, vam svetujemo da si odprete svoj brezplačni Spletnik račun in se uporabe funkcionalnosti urejevalnika učite na njem.
Želim odpreti moj brezplačni Spletnik račun >>
Želim izvedeti še več o Spletnik servisnih straneh >>
Za pomoč pri uporabi urejevalnika obiščite http://vodici.spletnik.si ali nam pišite na info@spletnik.si.
V servisnih straneh vam predstavljamo naše storitve, s katerimi lahko povečate obisk vaše spletne strani in izboljšate vaše prodajne rezultate preko spleta.

Vabimo vas, da nas v primeru vprašanj glede uporabe servisnih strani pokličete na 01 600 99 30 ali nam pišete na info@spletnik.si.

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.