Urejevalnik Spletnik: Dodajanje gumba za plačilo preko kreditnokartičnega sistema Paypal

Maj 13, 2014

Vse sodobne spletne trgovine omogočajo svojim kupcem več načinov plačila. Tako se poveča verjetnost nakupa, ker lahko kupec izbere način plačila, ki mu najbolj ustreza.

Pri nakupu je pomembna hitrost. Prej, ko kupec pride do plačila, manj je možnosti, da se med nakupnim procesom premisli. Zato svojim kupcem zagotovite enostaven in hiter način plačila. Vključite sistem procesiranja kreditnih kartic, ki omogoča plačevanje imetnikom kreditnih kartic, kot so: Visa, Mastercard in Diners ter preko PayPal-a.

Najbolj popularna in tudi najlažja izbira je postavitev PayPal gumba na spletni strani, ki stranko preusmeri na PayPal spletno stran, kjer opravi varno plačilo. Varnost plačil je še en dejavnik, ki pozitivno vpliva na nakupno odločitev.

Stopite v korak s časom in svojim kupcem omogočite enostaven način plačila s pomočjo kreditne kartice ali preko PayPal sistema.

Kako dodam gumb za kreditnokartična plačila (PayPal) na mojo spletno stran ali trgovino?

Dodajanje gumba za kreditnokartična plačila lahko preizkusite takoj! Oglej si navodila >>

Če nimate dostopa do svoje demo spletne strani v sistemu Spletnik, opravite enostavno registracijo in si odprite 14 dnevni brezplačni preizkus sistema Spletnik za urejanje in izdelavo spletnih strani. Spoznali boste zakaj smo s sistemom Spletnik vzpostavili spletne strani že preko 1500 podjetjem, ki jih tudi sami urejajo!

Za dodatno pomoč nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca, e-maila info@spletnik.si ali nas pokličite na 080 33 39.

Veliko uspeha,

Ekipa Spletnik

 

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.