Spletna optimizacija med prenovo spletne strani

Dec 23, 2014
Dec 23, 2014

Ali imate spletno stran, s katero niste zadovoljni? Vam ni všeč le njen izgled ali niste zadovoljni z učinkovitostjo spletne strani? Ali imate premalo obiskovalcev, vas v spletnih iskalnikih nihče ne najde in se na vaše akcije odziva premalo uporabnikov? Ali se vam investicija, ki ste jo vložili v izdelavo spletne strani ne obrestuje? Še vedno niste na prvi strani Googlovih iskalnih rezultatov?prenova spletne strani po okusu iskalnih pajkovMorda bi bilo dobro, da razmislite o prenovitvi vaše spletne strani. Če se boste prenove lotili tehtno in premišljeno, lahko izničite pretekle neuspehe in svojo spletno stran pretvorite v učinkovit stroj za pridobivanje novih strank.
Vendar tokrat se bomo zadeve lotili pravilno. Naučili vas bomo, kako prenoviti vašo obstoječo spletno stran tako, da bo hkrati zanimiva in kvalitetna za obiskovalce ter hkrati všečna in prilagojena spletnim iskalnikom – skratka: učinkovita. Naučili vas bomo, kako zadovoljiti še tako sitnega spletnega pajka, da bo na vašo spletno stran prihajal z željo po še in vas priporočil po svoji celotni mreži.
Nesmiselno se je podajati v prenovo vaše spletne strani, če ne izboljšate ali vsaj ohranite vaše trenutne pozicije v optimizacijski metriki. V nasprotnem primeru boste porabili več denarja za to, da boste imeli manj strank. Vendar če je spletna optimizacija premišljeno načrtovana in imate ustrezna orodja že na samem začetku, potem je prenova spletnega mesta odlična priložnost za izboljšanje vaše pozicije v spletnih iskalnikih ter povišanje stopnje konverzije.
V priročniku se boste naučili oceniti strategijo ključnih besed, izvajati optimizacijo na posameznih straneh, oblikovati infrastrukturo za spletno optimizacijo, napraviti revizijo vseh povezav, zagnati analitike in s tem meriti učinkovitost vaše prenove.
Ekipa Spletnik

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.