Spletna prodaja od doma

Mar 3, 2008

Danes je na svetu že več sto tisoč ljudi, ki žive od spletne prodaje ali pa jim ta pomeni vsaj nek dodaten zaslužek. Vzporedno s tem se drastično povečujejo tudi priložnosti za delo od doma. Z razvojem in uporabo interneta, se vse večkrat pojavlja možnost spletnega nakupa, v katerega še pred časom nismo imeli prav velikega zaupanja. To pomeni, da tudi vaši potencialni kupci danes preverjajo ponudbo na internetu in kupujejo!
Kakorkoli, še vedno se najdejo taki, ki še vedno čakajo na pravo priložnost.
spletna prodaja od domaNe bo vam vzelo preveč časa, če si boste na internetu ogledali mnenja ali nasvete priznanih strokovnjakov, ki opredeljujejo to tematiko.
Vsi ti, bodo imeli približno enako iztočnico…
»Dobiček je bolj donosen in bolje izkorišča čas, kot pa prihodek!« »Da bi postali finančno neodvisni, morate nekaj svojega prihodka spremeniti v kapital; spremeniti kapital v podjetnost; podjetnost pretvoriti v dobiček; dobiček v investicijo in to investicijo spremeniti v finančno neodvisnost«Kakšen posel odgovarja vam?
Če vprašate mene, boljša priložnost za posel, kot je spletna prodaja od doma, ne obstaja! Kaj so torej prednosti:
1. Brez tehničnega predznanja
Ni vam več potrebno biti HTML programer ali tehnik za začetek vaše spletne prodaje s pomočjo spletne strani ali spletne trgovine. Obstajajo veliko cenejše možnosti na trgu, kot na primer Spletnik in Spletnikova e-trgovina, ki omogočata celoten nadzor naročnika in možnost enostavnega urejanja, brez tehničnega predznanja. Dodano vrednost jima daje tehnična pomoč, ki je dandanes komponenta, ki jo kupec najbolj potrebuje pri svojem »uživanju« storitve.
2. Nizki zagonski stroški
Gradnja domače spletne trgovine, ne zahteva veliko kapitala. Na trgu obstaja veliko različnih orodij, ki omogočajo vse potrebno za začetek domače spletne trgovine. Če to možnost primerjamo z realnostjo, tukaj ne bo potrebno plačevati pisarne, tajnice, oglaševanja, skratka vsega kar naj bi nam drugače stalo nad glavo kot demoklejev meč.
3. Fleksibilen delovni urnik
Pri začetku s spletno trgovino ima večina ljudi ali službo, ali pa odgovornosti doma (otroci).
Ključna prednost pri spletni trgovini je, da si lahko sami določite delovnik, ki ga prilagodite ali vašim navadam, ali vašim obveznostim. Saj veste: »Kolikor časa vloženo, tolikor dobljeno!«
4. Vsak najde svoje
To je ključna prednost. Ne glede na to kaj je vaš interes ali hobi, na svetu prav gotovo obstaja trg, ki ga lahko s svojo ponudbo zadovoljite preko interneta. Ključ je identifikacija stvari ali hobija, do katerega imate strast – Ostalo pride samo po sebi.
5. Več kanalov za prihodek
Večino dobičkonosnih priložnosti lahko izkoristite, le če imate spletno stran ali spletno trgovino, to je dejstvo. Prodajate lahko:
– težke stroje ( ne da bi jih pri tem morali kupiti),
– storitve ( vaše ali od nekoga drugega),
– e-dobrine ( e-knjige, video/avdio),
– karkoli…( seznam je neskončen!).
Tako kot povsod, morate biti tudi tukaj pazljivi. Ko enkrat veste nekaj novega, potem veste. Če ste pripravljeni na morebitno drastično povečanje prodaje v trenutku, potem je domači spletni posel prava priložnost, ki jo morate izkoristiti.
Uroš bogdanović

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.