To spletno mesto uporablja piškotke.
Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Spletnik Facebook: čas je za posodobitev

Odločili smo se posodobiti naš Facebook profil. Zakaj? Razlogov je več: ker smo se naveličali stare podobe. Ker smo želeli naše Facebook aplikacije pokazati v vsem blišču in delovanju. Ker se je zgodilo in se dogaja veliko novih stvari tudi pri nas. Ker želimo bolj poudariti našo dostopnost in dvosmerno komunikacijo.Ok, priznam: o prenovi smo razmišljali že nekaj časa nazaj, ampak smo tako zaposleni, da smo šele pred kratkim izkoristili “luknjo” in se lotili prenove.

Kaj smo pravzaprav naredili? Najprej smo prenovili Facebook prikazno ozadje (851 x 315 pikslov), na katerem smo izpostavili dva bistvena sklopa sporočil: naše kontaktne podatke in naše storitve. Ne pozabite: Facebook po novem dopušča umestitev teksta v prikazno sliko. Skladno s Facebook pravilnikom, tekst ne sme presegat 20% celotne slikovne površine. Površino smo torej izkoristili sporočanje bistvenih informacij in tudi za branding.

Lotili smo se tudi prenove Facebook zavihkov: teh je na razpolago kar nekaj in edino pravilno je, da se izkoristijo. V ta namen smo uporabili naše Facebook aplikacije Socialpuzzle, nabor praktičnih aplikacij, ki so izdelane posebej za Facebook.

Ker imamo na Spletniku veliko poučnih video vsebin, smo namenili enega od zavihkov tem. S pomočjo Socialpuzzle YouTube aplikacije smo hitro in enostavno uredili naš Facebook YouTube zavihek tako, da so naši video marketing viri na razpolago vsem zainteresiranim.

Nekateri že veste, da redno izdajamo informativne, brezplačne marketing vire v obliki poučnih priročnikov. Prava škoda bi bila, če tudi teh nebi mogli izpostaviti na Facebook zavihku. S pomočjo Socialpuzzle aplikacije Webshop, smo umestili 6 priročnikov v lično urejen zavihek, kjer so na ogledu in na voljo za prenos.

Zainteresiranim uporabnikom je dobro omogočiti hiter in enostaven stik, na vsakem spletnem koraku. V ta namen, smo pripravili zavihek “Kontakt”, preko katerega nas lahko “zasujete” z vprašanji kadar koli 🙂

Ker pri podjetju Spletnik vedno na preži za nove pomoč, smo izdelali zavihek “Zaposlitev”, kjer bomo redno objavljali prosta delovna mesta. Aplikacija “Careers” je namenjena temu, da potencialni kandidati na enostaven način delijo z nami vse potrebne dokumente in kontaktne podatke. Ste vedeli, da zaposlujemo? Preverite naš zavihek “Zaposlitev” in če se ne vidite v opisu, delite naprej!

Na tak način smo naš Facebook poslovni profil naredili bolj učinkovit in dovzeten za dvosmerno komunikacijo. Naša marketing gradiva, storitve in kontakte smo bolje izpostavili. Obiščite naš prenovljen Facebook profil, in če še niste, se povežite z nami!

Želite izvedeti več o urejanju in postavitvi učinkovite Facebook poslovne strani? Želite postati mojster izvajanja kvalitetnih in učinkovitih nagradnih iger?V kratkem pripravljamo ekskluzivno izobraževanje prav na to temo! Ostanite v stiku z nami, kmalu bomo razkrili več podrobnosti.

Za vas sem pisal

Damjan Avsec

 

Poganja Spletnik | Vse pravice pridržane © 2017