Spletnik na Google Engage Baltic

Avg 6, 2013
Avg 6, 2013

V Spletniku veliko damo na odnose s partnerji. To dokazujejo naše številne stranke in to dokazuje vsakoletna rast števila strank. Prav tako se uspešno prilagajamo vsem trendom in novostim na področju digitalnega marketinga in ves čas skušamo biti napredni tudi pri ponudbi naših produktov. Spletnik at Google Engage RigaOdlikuje nas tudi svojevrsten način dela našega tima sodelavcev in po mnenju naših strank, izjemna podpora naročnikom.
Za nami je že prva polovica letošnjega leta in pri nas se je zgodilo že ogromno novosti. Za nekatere ste že slišali, druge vam bomo razkrili v bližnji prihodnosti. Ena izmed novosti, katero želim deliti z vami v tem zapisu, je naše gostovanje na dogodku Google Engage Baltic v prekrasnem mestu Riga.
Google Engage Spletnik speakerZahvaljujoč naši strokovnosti na področju storitev Google AdWords, Google Analytics in drugih Google produktov in vedno večjem obsegu izvajanja teh storitev, so nas pred začetkom poletja povabili na ta dogodek z naslovom “Selling digital: from product to solution”. Na dogodek nismo bili povabljeni kot obiskovalci, temveč so našega Srđana povabili kot osrednjega predavatelja. Srđan se je na konferenci predstavil s predavanjem z naslovom “Lead generation and Sales process in your agency” in tako s predstavniki tamkajšnjih agencij delil naše praktične primere in dragocene nasvete. Njegovo predavanje je bilo med udeleženci konference sprejeto z navdušenjem in odlično ocenjeno. Tako se je naš način dela, ki je stranki in ciljem stranke naravnan, izkazal za pravilnega. Pri Spletniku smo izredno veseli, da nas je Google povabil na takšen dogodek in nas tako postavil od bok drugim pomembnejšim agencijam na mednarodnem nivoju. Še posebej smo ponosni, da smo kot mikro slovensko podjetje vabljeni na takšne dogodke in se tam predsatavljamo kot primer dobre prakse.
Google Engage speakers
Naša znanja in izkušnje vsakodnevno delimo z našimi klienti in jim/vam svetujemo, katere so najboljše rešitve za doseganje vaših ciljev. Nekatere izkušnje delimo tudi na izobraževanjih, katere sami organiziramo.
Nekaj dni pozneje smo bili povabljeni še na en dogodek. Po temu smo na mail prejeli sledeče sporočilo: “Congratulations! You have been selected to be a Regional Trainer from our recent Train The Trainer session.”
Več o tem sporočilu, pa vam razkrijemo v bodočih zapisih.
 

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.