To spletno mesto uporablja piškotke.
Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Spletnik servisne strani se predstavijo! – Vse spletne storitve NA ENEM MESTU!

Kazalo

Postali smo 1. slovenska spletna agencija, ki vam lahko “pod eno streho” ponudi vse storitve in orodja, ki jih potrebujete za učinkovito prodajo preko spleta.

Pred kratkim smo namreč prenovili Spletnik servisne strani in tako obeležili ob 10. obletnico obstoja podjetja Spletnik d.o.o..

Servisne strani-srO tem, kaj vse lahko počnete v sklopu Spletnik servisnih strani si lahko ogledate takoj, tako, da se prijavite v vaš Spletnik račun.

Če ga še nimate, pa si ga lahko odprete že s hitro prijavo na Spletnik demo brezplačni račun.

Uporaba Spletnik servisnih strani je brezplačna in brez obveznosti.

Podrobnejša predstavitev in navodila za uporabo Spletnik servisnih strani.

Ko odprete vašo uporabniško stran, na prvi strani takoj lahko opazite možnost dostopa do vaše spletne strani, spletne trgovine, orodja za pošiljanje e-novic in statistike vaše oglasne kampanje na Googlu.

V desnem zgornjem kotu lahko spremljate obvestila, v desnem stolpcu pa lahko uporabite bližnjice do ostalih orodij, ki jih še lahko koristite v sklopu vašega uporabniškega računa.

V primeru, da želite pomoč, se na desni strani vedno nahaja podporni kontaktni obrazec, preko katerega nam lahko pišete.

1-Moj račun

——————–

Vpis osnovnih informacij

Če želite, lahko spreminjate vaše podatke o podjetju in kontaktni osebi. Na ta način se lahko hitreje obrnemo na osebo, ki je odgovorna za komunikacijo v vašem podjetju.

—————————

Pregled storitev

Pri pregledu storitev lahko preverite, katere storitve ste zakupili in kakšen je trenutni status teh storitev.

—————————

Pregled faktur

Pri pregledu faktur računovodski oddelek vašega podjetja lahko preveri zaostale obveznosti in jih enostavno uskladi s svojo evidenco. Vse račune imate torej na enem mestu in jih nikoli ne mroete “založiti”.

—————————

Hitra izdelava spletne strani Spletnik

V kategoriji Spletne strani lahko (z enim klikom) dostopate do urejanja svoje objavljene spletne strani, ali pa si v nekaj sekundah odprete popolnoma novo.

6-SPLETNE STRANI

—————————

Izbira grafičnega dizajna spletne strani

S klikom na “Ustvari novo spletno stran” se odpre stran z grafičnimi dizajni. Izberete lahko katerikoli grafični dizajn, ki vam ga kasneje po želji tudi prilagodimo.

7-Nova spletna stran - izbor dizajna

—————————

Aktivacija brezplačne spletne strani

V naslednjem koraku in s klikom na “ustvari spletno stran” se vam bo odprla vaša nova spletna stran, ki jo lahko brezplačno preizkušate in urejate 14 dni. Kasneje jo lahko opustite, ali izberete enega od obstoječih paketov mesečne naročnine in domeno, mi pa vam spletno stran objavimo.

8-Ustvari spletno stran brezplačno

—————————

Najbolj priljubljeno orodje za urejanje spletnih strani

Urejanje spletne strani je enostavno, orodje je v slovenskem jeziku, v teku trajanja brezplačnega preizkusa pa si lahko pomagate tudi z bogato tehnično podporo, video in tekstovnimi vodiči, triki in nasveti, brezplačnimi e-priročniki in članki iz Spletnik Bloga, ki ga pišemo že od leta 2006! Brezplačni preizkus lahko vedno podaljšate, če pa stran želite obdržati, si lahko izberete enega od obstoječih paketov mesečne naročnine in domeno, mi pa vam spletno stran objavimo.

9-14 - dnevni brezplačni preizkus

—————————

Hitra izdelava spletne trgovine Shop123

Ustvarite lahko tudi svojo profesionalno spletno trgovino ali urejate že obstoječo. S klikom na gumb “Ustvari novo spletno trgovino” se vam bo odprlo okno za namestitev le te.

10-Spletne trgovine

—————————

Namestitev trgovine

S klikom na “namesti spletno trgovino” se bo začela nalagati vaša nova spletna trgovina.

11-Namesti trgovino

—————————

Navodila za uporabo spletne trgovine

Medtem ko se vaša spletna trgovina nalaga, si lahko preberete podrobna navodila o tem, kako urejati spletno trgovino, kako dodajati nove izdelke in kako tem izdelkom določati cene in načine plačila. Neprecenljiv e-vodič za uporabo spletne trgovine Shop123 lahko dopolnite še z brezplačnim e-priročnikom Kako do dobro obiskane spletne trgovine?

12-navodila za uporabo spletne trgovine.
—————————

Izdelava spletne trgovine -> Čarovnik za namestitev trgovine – 6 korakov – 1. Izbira dizajna

S klikom na “Prijava v trgovino” se odpre administracija vaše nove spletne trgovine, kjer lahko s pomočjo Čarovnika za namestitev spletne trgovine najprej izberete vašo barvno predlogo, ki vam jo kasneje po želji tudi prilagodimo. Ostale funkcionalnosti spletne trgovine so opisane v zgoraj omenjenih navodilih za urejanje spletne trgovine. Oglejte si, kaj vse vključuje spletna trgovina Shop123.si, ki jo lahko imate že za 29,95 € / mesec.

Čarovnik za izdelavo spletne trgovine je enostaven in prilagojen tudi povprečnemu uporabniku.

13-Kreacija trgovine - Čarovnik za namestitev trgovine - 6 korakov-Izbira dizajna

————————–

Izdelava spletne trgovine -> 2. Osnovni podatki

V drugem koraku določite osnovne podatke vaše spletne trgovine, ki bodo prikazani v e-sporočilih, na predračunih in ostalih komunikacijskih sredstvih.

14-Kreacija trgovine - Čarovnik za namestitev trgovine - Osnovni podatki.

—————————-

Izdelava spletne trgovine -> 3. Izbira načina plačila

V tretjem koraku določite način plačila. V primeru, da želite uporabiti katero od Premium možnosti (kreditnokartično plačevanje, plačevanje preko Monete, preko PayPal računa itn.) nas kontaktirajte.

15-Kreacija trgovine - Čarovnik za namestitev trgovine - Izbira načina plačila

————————–

Izdelava spletne trgovine -> 4. Izbira načina dostave

V četrtem koraku določite način dostave za vaše izdelke.

16-Kreacija trgovine - Čarovnik za namestitev trgovine - Izbira načina dostave

————————–

Izdelava spletne trgovine -> 5. Dodajanje logotipa

V petem koraku lahko dodate svoj logotip. Vse te nastavitve lahko spreminjate tudi kasneje.

17-Kreacija trgovine - Čarovnik za namestitev trgovine - Dodajanje logotipa
—————————

Izdelava spletne trgovine -> 6. Objava na domeni

Če želite trgovino objaviti na domeni, si jo lahko izberete na tem mestu in nas kontaktirate, da to uredimo za vas. Brez dodatnih stroškov.

18-Kreacija trgovine - Čarovnik za namestitev trgovine - Objava na domeni

—————————

Primer izdelane spletne trgovine v 5 minutah

Medtem ko v spletno trgovino vnašate izdelke in ostalo vsebino, spremembe lahko spremljate tudi v živo. Na primeru spletne trgovine lahko vidite, kako izgleda vaša spletna trgovina, ki jo lahko po želji tudi povsem prilagodimo vašim kupcem.

19-Primer izdelane spletne trgovine v 5 minutah

—————————

Napredni E-mail marketing

Za vzpostavitev odnosa z vašimi kupci in motivacijo za ponovni nakup, si lahko ustvarite Newsletter.si račun – Za vedno, s katerim lahko brezplačno pošiljate profesionalne e-mail kampanje do 100 prejemnikom. Kliknite na gumb “Ustvari nov Newsletter račun”.

20-E-mail marketing

—————————

Namestitev brezplačnega Newsletter.si računa

Za namestitev Newsletter.si računa, kliknite na gumb “Namesti Newsletter račun”.

21-Namestitev brezplačnega računa

—————————

Enostavno upravljanje e-mail kampanj

S klikom na prijavo v Newsletter.si račun lahko pričnete z urejanjem seznamov vaših prejemnikov, dodajanjem prednastavljenih brezplačnih grafičnih predlog in pošiljanjem profesionalnih e-mail kampanj. Več o storitvi Newsletter.si si lahko preberete tukaj >.

—————————

Statistika oglasne kampanje na Googlu – v živo!

Če želite lahko preverjate statistiko vaše oglasne kampanje na Googlu. Poleg poglobljene statistike iz vašega Google Adwords računa, ki si jo lahko ogledate “v živo”, vam podajamo tudi podatek o tem kakšno je stanje vašega proračuna namenjenega pridobivanju kupcev preko iskalnika Google. V primeru, da še nimate oglasne kampanje pri nas, nas kontaktirajte.


—————————

Poglobljena poročila o učinku oglasne kampanje

To je primer iz statistike oglasne kampanje, za katero lahko po volji določate obdobje, v katerem ste vaše kupce obsevali z vašimi oglasi.

24-Statistika Google Adwords oglasne kampanje

—————————
Spletnik monitor ključnih besed za preverjanje uvrstitev v organskih rezultatih iskalnika Google

Na tem mestu lahko spremljate, kako se vaša spletna stran uvršča v organskih rezultatih. Še več. Spremljate lahko tudi pozicije vaše konkurence. Brezplačno lahko spremljate do tri ključne besede za 1 domeno.

25-Spletnik monitor
—————————

Registracija domene

S klikom na gumb “registriraj novo domeno” lahko poiščete domeno, ki vam ustreza in jo naročite! Hkrati lahko za vsako vašo aktivno domeno spremljate, kdaj vam poteče, jo podaljšujete ali pa v sklopu določene domene samostojno ustvarjate nove e-poštne predale.

26-Registracija domene

—————————

Prijava podpornega zahtevka

Spletnik servisne strani so prijazne uporabnikom tudi iz vidika, da je vedno na voljo več oblik tehnične pomoči. Ena od teh je oddaja podpornega zahtevka in spremljanje korespondence zahtevkov v reševanju. Na ta način ste vedno na tekočem, kako se rešujejo vaši zahtevki za spremembe, naročila itn..

27-Prijava podpornega zahtevka

—————————

Spletna pošta

Spletnik naročniki, ki preko sistema Spletnahisa.com uporabljajo spletno pošto, do nje pravtako lahko dostopajo z enim klikom.

28-Spletna pošta

—————————

Obvestila / opozorila

V primeru novosti, sprememb ali nadgradenj, vas o tem obveščamo preko zvončka v desnem zgornjem kotu.

29-Obvestila-opozorila-tickets

—————————

Komentar / predlogi / kritika

Na LEVI strani je vseskozi zelen gumb “Feedback”, preko katerega nam lahko pošiljate vaša vprašanja, komentarje, predloge. V vsakem primeru bomo veseli, če boste z nami dellil vaše mnenje.

30-Komentar-predlogi-kritika

——————————-

Spletnik servisne strani so primerne tako za manjša kot tudi večja podjetja, ki si želijo imeti vse spletne storitve na enem mestu.
S spletnimi orodji lahko vzpostavite učinkovito spletno prisotnost, pridobite in spremljate nove obiskovalce ter z njimi vzdržujete stik in gradite na medsebojnem zaupanju.

Preizkusite Spletnik servisne strani, uporaba je povsem BREZPLAČNA.

Prijavite se na Demo brezplačni preizkus za urejanje spletne strani Spletnik. >

Za več vprašanj nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca, e-maila info@spletnik.si ali telefona 080 33 39.

Lep dan še naprej!

Spletnik d.o.o.

 

Poganja Spletnik | Vse pravice pridržane © 2017