Spletnik.si in Google – vsi za enega – eden za vse!

Jul 27, 2010
Jul 27, 2010

Najbrž ni potrebno posebej poudarjati, da je ena izmed Spletnik storitev tudi Google oglaševanje. Ko smo ravno pri besedi Google, naj vam povem, da je ne sklanjamo, prav tako ne imena Spletnik. Če se vrnem na Google oglaševanje, najbrž veste, da gre za najbolj popularno in učinkovito vrsto internetnega oglaševanja ta hip. In ker v podjetju Spletnik stemimo k temu, da smo strokovnjaki na vseh področjih delovanja, smo si zastavili cilj, da postanemo Google certified partner. Torej, da postanemo uradni strokovnjaki za izvajanje Google oglaševanja. In uspelo nam je!  Potrebno je bilo veliko prakse in prelitega znoja, da smo opravili teste, ki jih zahteva stric Google. Tudi nekaj prostega poletnega časa je šlo za branje, raziskovanje in učenje. To pa nismo naredili zgolj zaradi lastne koristi, temveč tudi zato, da lahko Vam naročnikom ponudimo kakovostno storitev na najvišjem nivoju.

Google_certified_partnerNajbrž ste opazili tudi sami, da število podjetij, ki ponujajo Google oglaševanje, raste kot gobe po dežju. Vendar veste, da ni vsaka goba užitna, tako tudi vsako podjetje ne izvaja kvalitetnih storitev Google oglaševanja. Preprosto se lahko navežem na življenjski primer, s kakršnim se srečujemo vsi, le v kakšni drugačni obliki. Sama raje kupujem kavbojke priznane blagovne znamke, kajti zavedam se, da je kvaliteta boljša od tistih, ki jih lahko kupim v navadni trgovini. Zato vam svetujem, da se dobro pozanimate komu date denar, da bo za vas opravil storitev oglaševanja. Vsi vemo, da nismo dovolj bogati, da bi kupovali poceni, verjamem, da tudi vi niste. Včasih ni cena tista, ki odigra glavno vlogo, ampak kvaliteta sama. Tako kot pri mojih kavbojkah. Težko mi gre iz denarnice nekaj več evrov, vendar vem, da mi bodo dolgo služile in se bom v njih dobro počutila. Tako pa naj bo tudi z vašo investicijo v oglaševanje – naj vam prinaša rezultate, ki si jih želite. Naj se vam povpraševanje poveča, posledično tudi dobiček, kar je bistvo Google oglaševanja. In upam, da vam na koncu ostane še za par najboljših kavbojk, ki jih imate že dolgo ugledane.
Pa še nekaj uradnih informacij z uradne Google strani:

Kdo so certificirani partnerji Google AdWords programa?
Certificirani partnerji programa Google AdWords so strokovnjaki za spletno trženje, agencije ter drugi posamezniki – na primer podjetja, ki tržijo iskalnike (SEM), podjetja za optimiziranje iskalnikov (SEO) in svetovalci za trženje – ki trenutno upravljajo ali želijo upravljati račune AdWords. Uspešno se morajo prijaviti v program in imeti aktiven račun AdWords. Partnerji vložijo veliko truda za pridobitev tega statusa, med drugim morajo uspešno opraviti naše izpite, kar dokazuje njihovo podrobno poznavanje programa AdWords.

Zakaj potrebujem certificiranega partnerja Google Adwords programa?
Podobno kot mnogi drugi oglaševalci si morda tudi vi ne morete privoščiti, da bi porabili veliko časa za izobraževanje o programu AdWords in upravljanje oglaševalskega računa. Z najemom strokovnjaka prihranite dragocen čas, obenem pa zagotovite največjo možno donosnost svoje naložbe. Google certificirani partnerji so za pridobitev certifikata vložili čas v izobraževanje o programu AdWords in njegovo uporabo. Njihovo strokovno znanje lahko koristi vašim oglaševalskim akcijam ter vam pomaga pridobiti nove potencialne stranke in poslovne priložnosti v oglaševalskih programih Google.

Tako, mi smo nase ponosni, da nam je uspelo pridobiti certifikat, upam, da ste ponosni tudi vi. Sedaj vam ne bo težko izbrati strokovnjaka, ki mu boste zaupali. Pametno je zaupati tistemu, ki je najboljši. Tudi sami ste strokovnjak na svojem področju in le vi delate to najboljše. Zato ne oklevajte, obrnite se na nas!


Srečno,
Andreja Ogrinc
Spletnik marketing

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.