Trendi e-novic za jesen 2013

Okt 2, 2013
Okt 2, 2013

Jesen vedno s seboj prinese nove trende, tako v modi kot tudi na ostalih področjih marketinga. Danes si bomo pogledali kaj nam narekujejo trendi pri pošiljanju e novic za letošnjo jesen. 
1.   Mešajte stile pisav in barv
Jesen naj bo pisana tudi v vaših e novicah. Tudi če se držite svojega sloga, si včasih pustite biti malo drzni in spremenite nekaj elementov, ki bodo drastično vplivale na sam izgled vaših e novic:
newsletter trendi 2013– spremenite barvo glave
– tekst obarvajte z drugačnimi barvami kot do sedaj
– povezavo naj bodo namesto modre, temno zelene…
– zamenjate ozadje – dodajte mu kakšen nežen vzorček, lahko so to črte, pikice… karkoli bo dobro izpadlo tudi za vaše oko. In bo za bralca še vedno prijetno za branje.
2.   Mirne barve zamenjajte za bolj drzne
Če v vaših e novicah prevladujejo pastelne barve, je sedaj čas, da greste korak dlje. Uporabite bolj drzne barve, sploh če so v e novicah klici k akciji. A pazljivo, ne pretiravajte, da ne bo na koncu izpadlo tako, kot do se e novice namenjene promociji cirkusa.
3.   Prilagojen format mobilnim telefonom
Ja, prišel je čas, ko vse več časa preživimo na pametnih telefonih (kar je kar žalostno, da se je to res zgodilo). V čakalnici, na avtobusu, pred kinom… In to seveda pomeni tudi to, da vse več ljudi prebira svojo pošto na mobilnih telefonih. Zato tudi sam izgled vaših e novic prilagodite temu, da bodo lahko berljive na teh malih pametnih napravah. Ne glede na to, kje se bodo nahajali.
4.   Retro izgled
Retro je nazaj, retro je IN! Naj bodo take tudi vaše e novice. In kako lahko sami ustvarite retro videz? Čiste linije pomešajte z elegantno, moderno pisavo, dodajte še kakšen retro element in učinek bo dosežen.
Andreja Ogrinc

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.