Uporaba ponudnika za spletno gostovanje

Mar 7, 2006

POnavadi je tako da ponudnik za spletno gostovanje ureja vse tehnične aspekte spletnega gostovanja. Od tehnične opreme do potrebne programske opreme in vseh potrebnih internetnih povezav. Vse kar moram narediti je to da poskrbim za svoje spletne strani. Nekoč (nekaj leta nazaj:)) je bilo ponudnikov spletnega gostovanja precej malo in gostovanje je bilo precej drago. Vendar časi so se spremenili in danes ponudniki za spletno gostovanje rastejo kot gobe po dežju, poleg tega pa je gostovanje, ki ga ponujajo relativno poceni in kakovostno. Če se odločite, da boste svoje strani gostovali pri nekem ponudniku spletnega gostovanja imate vsaj dve možnosti koliko boste plačali:

1. Nič. Tako je, prav ste prebrali. Kako je možno, da nekdo gistuje moje spletne strani brezplačno?POnavadi je tako, da če nekdo gostuje vaše spletne strani brezplačno ponavadi plačate na nek drugačen način npr. skozi oglaševanje na vaši spletni strani. Ponudnike brezplačnega gostovanja lahko relatvino enostavno najdete. Pri nas je to npt. volja.net, kjer dobite brezplačno 10mb spletno gostovanje, poleg dobite svoj naslov npr. http://users.volja.net/uporabnik . “Catch” je v tem, da se na vaši strani predvajajo pasice naključnih oglaševalcev. Takšnih ponudnikov brezplačnega gostovanja je precej, vendar se na koncu vedno izkaže da stvar dejansko plačate, ali z nizko kakovostjo ali z omejeno možnostjo uporabe.
2. Nekaj. Večina ponudnikov gostovanja svoje storitve zaračunava. Ti zneski se začnejo od približno 1000 SIT do dobrih 10.000 SIT odvisno od vaši potreb in cenovne politike ponudnika za spletno gostovanje. Ključ v iskanju pravega ponudnika za gostovanje vaše spletne strani je v tem, da najdete takšnega ponudnika, ki nudi ravno tisto kar vi potrebujete za funckionalno serviranje vaše spletne strani. Ugodne in cenovno ugodne pakete za spletno gostovanje lahko naročte pri Spletni Hiši na naslovu https://www.spletnahisa.com


Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.