Pri nas je ponudnikov akcijskih ponudb s kuponi (skupinskih nakupov) ogromno in ljudje so se že navadili, da lahko veliko izdelkov in storitev kupijo ceneje. Zato jim je tak način nakupa poznan in domač. To pomeni, da jih take akcije pritegnejo in so bolj dovzetni za nakup.
spletnik urejevalnik dnevne akcijeS pomočjo aplikacije Dnevne akcije, lahko na vaši spletni strani ali trgovini ponudite svojim strankam enak način nakupa. Z atraktivnim izgledom ponudbe, ki kupcu odšteva razpoložljiv čas nakupa lahko pospešite vašo prodajo in tudi pridobite nove kupce.
Način nakupa je za vaše stranke enostaven. Izberejo si izdelek ali storitev, določijo ali kupujejo zase ali za darilo in izvedejo plačilo. Kupon potem zamenjajo za izbran produkt.
Aplikacijo namestite le z nekaj kliki, vnesete izbran akcijski izdelek oz. storitev in prodajna akcija se lahko začne.

Kako namestim aplikacijo Dnevne akcije na mojo spletno stran ali trgovino?

Dodajanje aplikacije lahko preizkusite takoj! Oglej si navodila >>
Če nimate dostopa do svoje demo spletne strani v sistemu Spletnik, opravite enostavno registracijo in si odprite 14 dnevni brezplačni preizkus sistema Spletnik za urejanje in izdelavo spletnih strani. Spoznali boste zakaj smo s sistemom Spletnik vzpostavili spletne strani že preko 1500 podjetjem, ki jih tudi sami urejajo!
Za dodatno pomoč nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca, e-maila info@spletnik.si ali nas pokličite na 080 33 39.
Veliko uspeha,
Ekipa Spletnik

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.