Urejevalnik Spletnik: Izbira jezikovne različice

Jul 15, 2014
Jul 15, 2014

Če poslujete s tujino, je nujno, da imate več jezikovnih različic vaše spletne strani. Zelo priporočljivo je, tudi če niste prisotni na tujih trgih, da imate vsaj eno dodatno jezikovno različico spletne strani. Po navadi je to angleška različica. spletnik urejevalnikTako ste bolj dostopni tudi do tujih potencialnih kupcev, ki po naključju ali z namenom obiščejo vašo spletno stran.
Glede na to, da je svetovni trg na spletu povsem odprt in hitro dostopen za vse kupce, je škoda, da tega ne izkoristite. Z aplikacijo Izbira jezikovne različice je dodajanje novih jezikov izjemno enostavno. Dodate lahko do 6 različnih tujih jezikovnih različic.
Aplikacija omogoča, da s klikom na izbrano jezikovno različico obiskovalec izbere vsebino strani v svojem jeziku. Pri tem se ohranita celoten dizajn in vsebina, samo jezik se zamenja.

Kako dodam aplikacijo Izbira jezikovne različice na mojo spletno stran ali trgovino?

Dodajanje aplikacije lahko preizkusite takoj! Oglej si navodila >>
Če nimate dostopa do svoje demo spletne strani v sistemu Spletnik, opravite enostavno registracijo in si odprite 14 dnevni brezplačni preizkus sistema Spletnik za urejanje in izdelavo spletnih strani. Spoznali boste zakaj smo s sistemom Spletnik vzpostavili spletne strani že preko 1500 podjetjem, ki jih tudi sami urejajo!
Za dodatno pomoč nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca, e-maila info@spletnik.si ali nas pokličite na 080 33 39.
Veliko uspeha,
Ekipa Spletnik

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.