Urejevalnik Spletnik: Lokalne akcije – darilni boni

Feb 13, 2015

Študije kažejo, da kupci potrošijo več, če kupujejo z darilnim bonom. Ker darilni bon prejmejo brezplačno za darilo, potem lažje dodajo še nekaj denarja zraven in kupijo kaj več, kot bi sicer, če bi morali plačati celotni znesek.
spletnik urejevalnik dnevne akcijeZ darilnimi boni pospešujete prodajo in hkrati tudi pridobivate nove kupce. Zato se vam jih splača uporabljati pri vašem poslu.
Darilne bone lahko ponudite svojim strankam kar preko vaše spletne strani. Aplikacija Lokalne akcije – Darilni boni vam omogoča, da kupci sami izberejo vrednost darilnega bona, njegovo obliko, dodajo tudi besedilo za obdarjenca, ki se potem izpiše na darilnem bonu.
Nakup poteka preko kreditnokartičnega sistema PayPal. Darilne bone kupec lahko tudi prejme po e-pošti in si jih natisne.

Kako dodam aplikacijo Darilni boni na mojo spletno stran ali trgovino?

Dodajanje aplikacije lahko preizkusite takoj! Oglej si navodila >>
Če nimate dostopa do svoje demo spletne strani v sistemu Spletnik, opravite enostavno registracijo in si odprite 14 dnevni brezplačni preizkus sistema Spletnik za urejanje in izdelavo spletnih strani. Spoznali boste zakaj smo s sistemom Spletnik vzpostavili spletne strani že preko 1500 podjetjem, ki jih tudi sami urejajo!
Za dodatno pomoč nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca, e-maila info@spletnik.si ali nas pokličite na 080 33 39.
Veliko uspeha,
Ekipa Spletnik

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.