To spletno mesto uporablja piškotke.
Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

[Video] Kazalci učinkovitosti e-poštnega marketinga

Sistem pošiljanja e-novic je nujen marketing kanal, če želite graditi trajne odnose z vašimi kupci in jih spodbujati za ponovne nakupe. Ste vedeli da lahko s profesionalnim orodjem za e-mail marketing pridobite dragocene podatke, ki vam prikažejo kako lahko vaše e-mail kampanje še izboljšate? Če ste pozorni na osnovne kazalce učinkovitosti lahko naredite zelo veliko, da vaša e-sporočila še izboljšate na način, da dosežejo čim večje število uporabnikov in od njih sprožijo želena dejanja.

Kateri so kazalci učinkovitosti e-mail marketinga?

1. Stopnja rasti seznama kontaktov: konstanta rast e-poštnega seznama naročnikov je odraz zdrave e-mail kampanje.

2. Stopnja uspešnosti dostavljene e-pošte: poskrbeti morate, da je vaš e-poštni seznam posodobljen, vaša sporočila pa morajo biti čim bolj organska, da jih dostavljavec ne smatra kot “spam”.

3. CTR – stopnja odzivnosti: Več kot je klikov na povezave znotraj vaše vsebine, bolj relevantna je vsebina vašega e-sporočila za bralce.

4. Odjava od e-novic: večje število odjav od prejemanja pošte je znak, da je vsebina za naročnike neuporabna.

Želite tudi vi motivirati obstoječe kupce za ponovni nakup? Odprite si brezplačni račun našega profesionalnega orodja za e-mail marketing newsletter.si in pričnite pošiljati poosebljeno e-pošto vašim naročnikom še danes!

Želim odpreti brezplačni račun >>

Poganja Spletnik | Vse pravice pridržane © 2017