Video marketing in video izjave

Avg 16, 2010
Avg 16, 2010

Video marketing v zadnjem času vedno bolj pridobiva na moči v vseh gospodarskih panogah. Na našem blogu smo že pisali o tem, kako učinkovita pot do kupcev je ta komunikacijski kanal. Raziskave so pokazale, da uporabniki veliko raje gledajo video vsebine, kot pa prebirajo besedilo na spletnih straneh. Velik kos pogače si pri tem seveda odreže YouTube, ki je prava zakladnica video posnetkov. Objava videov na vašo spletno stran je torej marketinška aktivnost, ki je nikakor ne smete izpustiti. Vaši konkurentje jo zagotovo že izvajajo, v našem blogu pa smo tudi že pisali v članku, da več kot 80 % tržnikov uporablja ta vidik marketinga.

Z video marketingom imate možnost izobraževati kupcev o vaši ponudbi z jasnim opisom in ponazoritvijo uporabe, uvrstiti svojo spletno stran na višja mesta v iskalnikih in povečati zaupanje do vašega podjetja/izdelka/storitve/blagovne znamke.
Poseben vidik video marketinga so video izjave/reference, torej posnetki zadovoljnih strank, ki opisujejo, kako učinkovoiti so vaši izdelki/storitve. Opažamo, da je rubrika »reference« na spletnih straneh velikokrat najbolj obiskana podstran, zato se zares velja potruditi. Vsi tudi poznamo dejstvo, da je »od ust do ust« najučinkovitejše oglaševanje, zato z video izjavami ubijemo dve muhi na en mah. Ne ustrašite se snemanja videov, na našem blogu si preberite članek o tem, kako narediti učinkovit video.
V podjetju Spletnik se zavedamo, kako učinkovit način grajenja zaupanja do naših storitev in blagovne znamke, zato smo pripravili 4 video izjave naših zadovoljnih naročnikov.
Oglejte si video izjave:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=6ik70p8TpC0[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=gJefyQ4ISPs[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=cNoSoM_FRZE[/youtube]

 

Čas je, da tudi vi vstopite v svet video marketinga. Poleg vseh prednosti, ki jih prinaša, ne pozabite tudi na dejstvo, da bodo vašo blagovno znamko potencialni kupci dojemali kot sodobno, svežo in v koraku s časom. Video izjave so tudi enkratna priložnost za povezovanje vseh vaših kanalov – Facebook, Twitter, YouTube, blog …

Če imate glede tega še kakšno vprašanje, pa smo vam seveda na voljo preko kontaktnega obrazca, e-maila info@spletnik.si ali preko telefona 080 33 39.


Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.