Video: Varnostni certifikat na spletni trgovini

Nov 23, 2011
Nov 23, 2011

Kljub temu, da pravijo, da je nakup preko spleta danes bolj varen, kot pa nakup v kakšnem nakupovalnem središču (kjer ti lahko izmaknejo denarnico), pa je še vseeno čutiti določeno mero strahu oz. pazljivosti, ko nakupujemo preko spleta. In prav je tako! Obstajajo načini, kako se prepričati ali je nakup v neki spletni trgovini varen ali ne? Če ima spletna trgovina varnostni certifikat lahko takoj preverimo ali ji lahko zaupamo ali ne. Kaj je varnostni certifikat in zakaj ga priporočamo pri izdelavi spletne trgovine?

[youtube width=”600″ height=”400″]https://www.youtube.com/watch?v=_USacbKT7cg[/youtube]

Več o tem na spletni strani Varnostni certifikat LovecNaCene.si

Dejstvo je, da se moramo ljudje počutit varne, kjerkoli smo in karkoli počnemo. Naj bo to v avtu, na počitnicah ali pri nakupovanju preko spleta

Danes vas bom tako seznanila z nekaj preprostimi dejstvi, zakaj morate tudi vi imeti varnostni certifikat v vaši spletni trgovini.
a.) Kredibilnost ponudbe
S pomočjo certifikata izražate svojo kredibilnost, saj lahko obiskovalec z enim klikom preveri vse vaše podatke in ugotovi, da ima opravka z realno pravno osebo. Poleg tega lahko obiskovalci preverijo  podatke o podjetju ter pridobijo njihove kontaktne podatke. S tem boste dosegli strankino zaupanje, posledično pa vam bodo zaupali tudi številko svoje bančne kartice in seveda ostale kontaktne in osebne podatke.
b.) Zaupanje
Že sama prisotnost varnostnega certifikata ima velik vpliv na izgradnjo zaupanja, tako obstoječih kot novih kupcev. V tujini se take vrste certifikat uporablja že dalj časa in trgovci so že uspeli zabeležiti večje število nakupov in obiska.
c.) Povečanje obiska
Ker je vaša spletna trgovina s pomočjo certifikat varna, boste, dokazano, imeli več obiska. Ljudje lahko namreč pred samim nakupom preverijo vaše podatek in se tako, s psihološkega vidika, počutijo bolj varne, kar jih spodbudi, da bodo nakup opravili.
Ne glede na to, kaj in komu prodajate, varnostni certifikat ne sme manjkati v vaši spletni trgovini.
Bodite varni, kjerkoli že ste.
Andreja Ogrinc

Bodite na tekočem s trendi v digitalnem marketingu

Prijavite se na e-novice

Ocenite to stran

Politika piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

Kliknite za več informacij o piškotkih.